Ονειρικό ξεκίνημα για τον Εργοτέλη στην πρεμιέρα του

Νικηφόρα η πρεμιέρα του Εργοτέλη για την φετινή Α1 ΕΠΣΗ απέναντι στον Αλμυρό, με τον Ντίσα να βρίσκει δύο φορές τα αντίπαλα δίχτυα.

21/09/2024-16:00
Α1 ΕΠΣΗ 2024-25 | Αγωνιστική 2
Ημίχρονο: 3-0
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
3
ΑΛΜΥΡΟΣ
0
Τελικό
ΜΑΝΔΑΛΕΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Γκολ
Αυτογκόλ
22'
Γκολ
38'
Γκολ
44'
 

Ο Εργοτέλης νίκησε εύκολα στην πρεμιέρα του στην Α1, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού είχε ρεπό την πρώτη εβδομάδα, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Αν και ο Αλμυρός μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση, με τα σουτ του Κουτσογιαννάκη και του Κωστάκη σε διάστημα δύο λεπτών, στο 12′ και στο 14′ συγκεκριμένα, ο Εργοτέλης στο 22′ έκανε το 1-0 με αυτογκόλ του Σαρρή, στην πρώτη του φάση, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τάγγινη στην «καρδιά» της περιοχής.

Μετά το γκολ, ο Εργοτέλης είχε την «κυριαρχία» των φάσεων, αφού στο πρώτο ημίχρονο ο Αλμυρός δεν δημιούργησε κάτι αξιόλογο.

Στο 25′ ο Ντίσα είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όμως τα κατάφερε 13 λεπτά αργότερα, όταν και «έπιασε» τρομερό μονοκόμματο σουτ μετά από φοβερή ατομική ενέργεια του Ντάγια.

Ο Ντίσα βρήκε και δεύτερη φορά δίχτυα πριν την λήξη του ημιχρόνου, με ωραίο πλασέ, έπειτα από κάθετη του Χότζα, ενώ υπήρξαν και χλιαρές διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για οφσάιντ στην φάση.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Εργοτέλης μπήκε και πάλι «πεινασμένος», κυνηγώντας και τέταρτο γκολ, χωρίς όμως να το βρει, παρά τις ελάχιστες ευκαιρίες που είχε.

Οι δύο ομάδες «έριξαν» τους τόνους στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ο Αλμυρός δεν έβρισκε τις λύσεις για να μειώσει ή να φέρει στα ίσα το παιχνίδι, με τον Εργοτέλη να κρατάει κυρίως τη μπάλα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P