Μπ. Παπαδομιχελάκης: «Να δώσω τα πάντα – Να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μίλησε ο Μπάμπης Παπαδομιχελάκης που αναφέρθηκε στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, την πρεμιέρα με τον Ρεθυμνιακού, αλλά και τους στόχους του ίδιου και του Γιούχτα τη νέα σεζόν.

Ο έμπειρος αμυντικός που συνεχίζει φέτος στις Αρχάνες, ανέφερε πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με τον Γιούχτα να θέλει να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας ο Παπαδομιχελάκης τόνισε πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο στόχος είναι η νίκη που θα έρθει αν ακολουθηθεί το επιθυμητό πλάνο.

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος και τις ομάδες της Κρήτης: «Το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με όλες τις ομάδες να έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Θεωρώ πως δεν θα υπάρξουν εύκολα ματς φέτος, καθώς κάθε ομάδα έχει ανεβάσει το επίπεδό της».

Για τους στόχους της ομάδας και τους προσωπικούς του: «Ο στόχος της ομάδας είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε μια ομάδα με ποιότητα και έμπειρους παίκτες και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Ο δικός μου στόχος είναι να δώσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Για το ματς της πρεμιέρας με τον Ρεθυμνιακό: «Η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη, ειδικά απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Έχουμε δουλέψει σκληρά όλο αυτό το διάστημα και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Αν μείνουμε πιστοί σε αυτό, πιστεύω πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τη νίκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P