Στο πλευρό του Ηροδότου η Δημοτική Κοινότητα Νέας Αλικαρνασσού

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας της Νέας Αλικαρνασσού πήραν μέρος στην συνάντηση του Δ.Σ. του Ηροδότου για θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ηροδότου παρέστησαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Αλικαρνασσού, κ. Αλέξανδρος Τσουλφάς και κ. Γιάννης Φράγκος, ανταποκρίνοντας στο κάλεσμα του συλλόγου για τα θέματα που τους απασχολούν.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας, κ. Τσουλφάς, θα βοηθήσει και στην σημαντική μελέτη της ολοκλήρωσης του σκεπάστρου με την δική του συνδρομή.

Η ανακοίνωση του Ηροδότου:

«Στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΑ Ηροδότου την Πέμπτη (19/09) παρέστησαν ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Αλικαρνασσού κ. Αλέξανδρος Τσουλφάς καθώς και ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Φράγκος οι οποίοι δήλωσαν ότι θα είναι στο πλευρό του σωματείου της Αλικαρνασσού.

Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ευχαριστεί τον πρόεδρο της Κοινότητας Νέας Αλικαρνασσού κ. Αλέξανδρο Τσουλφά και τον Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Φράγκο για την ανταπόκριση στο κάλεσμα του Συλλόγου μας στο χθεσινό Δ.Σ όπου ενημερώθηκαν για όλα τα θέματα που απασχολούν το σωματείο καθώς και για την πολύ σημαντική μελέτη ολοκλήρωσης του σκεπάστρου, όπου λόγω και της επαγγελματικής ιδιότητας του προέδρου της Κοινότητας κ. Τσουλφά (πολιτικός μηχανικός) θα πραγματοποιηθεί άμεσα και με την δική του συνδρομή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P