Σούπερ κινηση με Αγ. Πολύζο ο Ρεθυμνιακός

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Ρεθυμνιακός που βάζει εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ του. 

Συγκεκριμένα οι νεοφώτιστοι στην Γ Εθνική, ανακοίνωσαν το βράδυ της Πέμπτης την απόκτηση του 25χρονου αμυντικού μέσου Αγαθοκλή Πολύζου, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Super League 2 για λογαριασμό του Καμπανιακού.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΠΟΛΥΖΟ ΑΓΑΘΟΚΛΗ. Ο γεννημένος στις 5 Φεβρουαρίου 1999 παίκτης, έχει ύψος 1.82μ και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» στα τμήματα υποδομής της Σιάτιστας, στην γενέτειρα του Κοζάνη. Το 2012 θα ενταχθεί στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και θα αγωνιστεί μέχρι και στην Κ20 του «δικέφαλου του Βορρά».

Στην συνέχεια θα φορέσει την φανέλα των Αλμωπού Αριδαίας (Γ’ Εθνική), Πανσερραϊκού (Γ’ Εθνική), Καρμιώτισσας (Α’ Εθνική Κύπρου), Ακρίτα Χλώρακας (Β’ Εθνική Κύπρου), Μακεδονικού (Γ’ Εθνική), Α.Ο. Χανιώτη (Γ’ Εθνική). Την περσινή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε με τον Α.Ο. Πυλίου (Γ’ Εθνική), ενώ από τον περασμένο Ιανουάριο αγωνιζόταν στον Καμπανιακό, με στην Super league 2. Καλωσορίζουμε τον Άγη στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού και του ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P