Δημ. Χωματάς: «Στόχος μας η άνοδος-Να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα»

Για την πρεμιέρα, το νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ αλλά και τον στόχο της Τυλίσου μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Δημήτρης Χωματάς.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περιμένει να αντιμετωπίσει η ομάδα του στην έδρα της Αγίας Βαρβάρας, ωστόσο τόνισε ότι άπαντες έχουν προετοιμαστεί για την επικείμενη αναμέτρηση και στόχος είναι να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να πάρουν το τρίποντο.

Ακόμα αναφέρθηκε για το νέο πρωτάθλημα, λέγοντας πως δεν υπάρχει φαβορί, ενώ στο τέλος μίλησε για τον στόχο των πράσινων, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα.

Για τη πρεμιέρα: «ξεκινάμε σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία καλή ομάδα με καλό προπονητή. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο ματς, σκοπός μας να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα βέβαια είναι αυτό που μετράει. Τα παιδιά ελπίζω να βρεθούν σε καλή μέρα και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ: «θεωρώ ότι δεν έχει φαβορί, έχει διαφορετική δομή, αρκετές ομάδες που μπορούν να είναι υποψήφιες για την άνοδο, ο πιο τυχερός και αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα καταφέρει να πετύχει την άνοδο. Πιστεύω πως και η ομάδα μου θα είναι μέσα στους διεκδικητές για την άνοδο».

Για τον στόχο της Τυλίσου: «ο στόχος μας είναι η άνοδος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P