Μ. Βιτσαράς: «Πολύ ανταγωνιστική η Α2 φέτος-Να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα μου»

Ο Μανώλης Βιτσαράς, μέσος της Παλιανής, μίλησε στο GRANDSPORT για την νέα σεζόν στην Α2, και τους στόχους, τόσο της ομάδας, αλλά και τους προσωπικούς του.

Ο έμπειρος μέσος της Παλιανής τόνισε πως το φετινό πρωτάθλημα της Α2 θα είναι, ίσως, το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών, με τον στόχο της ομάδας να είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.

Ο Μανώλης Βιτσαράς την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια, 25 των οποίων ήταν βασικός, βρίσκοντας τέσσερις φορές δίχτυα, ξεπερνώντας τα 2.000 αγωνιστικά λεπτά.

Οι δηλώσεις του Μανώλη Βιτσαρά:

Για το πρωτάθλημα της Α2: «Το φετινό πρωτάθλημα έχει αρκετές, πολύ καλές, ομάδες και θα είναι ίσως ένα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων χρόνων».

Για τους στόχους της ομάδας: «Εννοείται πως φέτος κοιτάμε να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, παίζοντας πάντα καλό ποδόσφαιρο, και να υπάρχει πάντα καλό κλίμα στην ομάδα. Εύχομαι σε όλους καλή σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Για τους προσωπικούς στόχους: «Θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα και ελπίζω να πετύχω όσο το δυνατόν πιο πολλά γκολ ώστε να κερδίζει η Παλιανή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P