Ν. Φανουράκης: «Δύσκολη για εμάς η πρεμιέρα-Θα έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα»

Ο Νίκος Φανουράκης, προπονητής της Αγίας Βαρβάρας, μίλησε στο GRANDSPORT για την πρεμιέρα της Α2, τους στόχους της νέας σεζόν και την δυσκολία του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Φανουράκης επέστρεψε στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 με το Ασήμι, με τον στόχο να «φτιάξει» μια αξιόλογη ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Οι δηλώσεις του Νίκου Φανουράκη:

Για την πρεμιέρα: «Η πρεμιέρα είναι δύσκολη για εμάς, απέναντι σε έναν αρκετά καλό αντίπαλο, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε ένας δύσκολος αντίπαλος και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για την ομάδα μας».

Για τους στόχους τους τη νέα σεζόν: «Οι στόχοι από την αρχή ήταν να επανέλθουμε σε φυσιολογικές καταστάσεις, η ομάδα κρεμόταν σε μία κλωστή και πιστεύω πως έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε καλούς ποδοσφαιριστές, ενώ έχουμε και επιστροφές σημαντικών παικτών. Με τον χρόνο θα κάνουμε καλή και αξιόλογη ομάδα».

Για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ: «Θα είναι μακρύ με καλές ομάδες και δυνατές, θα έχει πολύ δρόμο. Θεωρώ οι ομάδες που θα αντέξουν στον χρόνο και στη πίεση, με παίκτες και λύσεις και με καλή διοίκηση, νομίζω θα είναι ψηλά στη βαθμολογία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P