Φ. Ποτηράκης: «Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμα-Να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι»

Ο προπονητής της Παλιανής, Φραγκίσκος Ποτηράκης, μίλησε στο GRANDSPORT για την πρεμιέρα της Α2, τους στόχους και τον πρώτο αντίπαλο της σεζόν.

Ο Φραγκίσκος Ποτηράκης συνεχίζει στο τιμόνι της Παλιανής και τη νέα σεζόν, βάζοντας στόχο το 2024/25 να βρει την Παλιανή γρηγορότερα στις θέσεις πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο προπονητής της Παλιανής έσωσε στο «τέλος» την ομάδα του την περσινή χρονιά, με την συνεργασία των δύο πλευρών να ανανεώνεται χωρίς καμία συζήτηση, αφού το θεωρήθηκε αυτονόητο.

Οι δηλώσεις του Φραγκίσκου Ποτηράκη:

Για την πρεμιέρα της Α2: «Αρχικά να ευχηθώ υγεία σε κάθε ομάδα και παίκτη, χωρίς τραυματισμούς. Όσον αφορά την ομάδα μου, εύχομαι να ξεκινήσουμε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το πρώτο, καθώς καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη σε αυτό το σημείο, αλλά εμείς δεν αλλάζουμε την φιλοσοφία μας. Θέλουμε να παίζουμε το ποδόσφαιρό μας και τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Για τον φετινή στόχο: «Ο στόχος για φέτος είναι και πάλι η παραμονή στην κατηγορία, προσπαθώντας να κάνουμε κάτι καλύτερο από την περσινή σεζόν που σωθήκαμε στο τέλος».

Για τον ΠΟΗ: «Έχω ακούσει καλά λόγια για την ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά δεν την έχω παρακολουθήσει στην προετοιμασία. Θα είναι σίγουρα μία ανταγωνιστική ομάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P