Ανακοίνωσε «μπαμ» με Ιατρούδη ο ΑΟΑΝ!

Κίνηση από το «πάνω ράφι» από τον ΑΟΑΝ που ανακοίνωσε τη σπουδαία μεταγραφή του Γιάννη Ιατρούδη!

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου είχε… προϊδεάσει τον κόσμο της πως αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή από το «πάνω ράφι» για την επιθετική της ενίσχυση και έτσι ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Ιατρούδη.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον 27χρονο επιθετικό, που έχει γράψει τη δική του πορεία, ξεκινώντας από τον Εργοτέλη, ενώ στη συνέχεια πέρασε από την ΑΕΚ, τα γήπεδα της Ολλανδίας με τη φανέλα της Βόλενταμ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Κηφισιά, Χανιά και Παναχαϊκή, προτού καταλήξει στον ΑΟΑΝ, που δεδομένα ανεβαίνει επίπεδο με τη συγκεκριμένη κίνηση!

Η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, ανακοινώνει την συμφωνία με τον Γιάννη Ιατρούδη, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024/2025.
Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του και αναδείχθηκε από τον Εργοτέλη, με τον οποίο ξεχώρισε στο πρωτάθλημα της Super League 2 και το κύπελλο Ελλάδας (πρώτος σκόρερ τη σεζόν 2018/2019, με 6 γκολ σε 8 παιχνίδια) και να αναδειχθεί έτσι καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Super League 2 στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ τη σεζόν 2018/19.

Στη συνέχεια μετακινήθηκε στην ΑΕΚ, είχε πέρασμα από την Ολλανδία και την FC Volendam επιστρέφοντας στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στην ΑΕΚ Β’ και εν συνεχεία σε Κηφισιά, Χανιά και Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Super League 2. Επίσης, έχει αγωνιστεί και με το εθνόσημο.

Ευχόμαστε υγεία και με τις εμπειρίες που έχει, αλλά και τις ικανότητες του και όσα μπορεί να προσφέρει στο γήπεδο, να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P