Ρ. Φρόκου: «Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα-Να δικαιώσω όσους με εμπιστεύτηκαν»

Ο Ρενάλντο Φρόκου, επιθετικός της ΑΕΚ Delta KTEO, μίλησε στο GRANDSPORT για την πρεμιέρα, τους στόχους του και της ομάδας, αλλά και για το επόμενο παιχνίδι με την Χερσόνησο.

Ο επιθετικός της AEK Delta KTEO αγωνίστηκε 77 λεπτά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Αετό Ανωγείων και τόνισε στις δηλώσεις του πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, καθώς υπάρχει ένα δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια.

Ο Ρενάλντο Φρόκου έχει φορέσει την φανέλα της AEK Delta KTEO σε 58 περιστάσεις τις τελευταίες τρεις σεζόν, βγαίνοντας μάλιστα και τέταρτος φετινός αρχηγός των «κιτρινόμαυρων».

Οι δηλώσεις του Ρενάλντο Φρόκου:

Για τη νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στον Αετό: «Ξεκινήσαμε με 3 πολύτιμους βαθμούς και είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας, διότι έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα για την συνέχεια. Είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας μου, αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

Για τους προσωπικούς στόχους: «Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έχουν εμπιστευτεί ώστε να είμαι σε αυτόν τον σύλλογο. Στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος μέρα με την μέρα, για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Καθρέφτης για εμένα είναι πάντα το γήπεδο».

Για τους στόχους της ομάδας: «Να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της ανήκει, στις υψηλές θέσεις, και να δικαιώσουμε τους ανθρώπους που έχουν αγαπήσει και έχουν δεθεί με αυτήν την ομάδα».

Για την αλλαγή έδρας: «Σίγουρα είναι ένα μειονέκτημα για μια ομάδα. Όμως, την ομάδα μου δεν την φοβάμαι και δεν θα αλλάξουν οι στόχοι μας. Θα είμαστε οι ίδιοι και θα μαχόμαστε για την νίκη σε κάθε έδρα».

Για την αρχηγία του: «Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι ένας από τους αρχηγούς αυτού του συλλόγου και σκοπεύω να το τιμήσω στο έπακρο».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την Χερσόνησο: «Είναι μία ποιοτική και δυνατή ομάδα, με έναν έμπειρο και καλό προπονητή που αγαπάει αυτό που κάνει. Για εμάς δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα από την νίκη, ανεξάρτητου ομάδας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P