Επέστρεψε με νίκη μετά από 41 χρόνια η Άστον Βίλα στο Champions League

Ξεκίνημα με νίκη για την Άστον Βίλα στο νέο Champions League, με τους «Χωριάτες» να επικρατούν εκτός έδρας της Γιουνγκ Μπόις με σκορ 3-0, παίρνοντας την πρώτη τους νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από 41 χρόνια.

Με το… δεξί μπήκε στις υποχρεώσεις της στο νέο format του Champions League η Άστον Βίλα. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι επικράτησε χωρίς πολλά προβλήματα της Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία με σκορ 3-0 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Ο Γιούρι Τίλεμανς έγραψε ιστορία για την Βίλα, καθώς σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έπειτα από 41 χρόνια απουσίας! Ο Βέλγος χαφ με ένα πολύ όμορφο διαγώνιο σουτ, έπειτα από κόρνερ, άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό και άπαντες ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Οι «Χωριάτες» δεν σταμάτησαν να πιέζουν και λίγα λεπτά αργότερα (38′) διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Τζέικομπ Ράμσεϊ εκμεταλλεύεται τη σύγχυση στην άμυνα των Ελβετών, με τους Άγγλους να κλέβουν τη μπάλα και τον 23χρονο να σκοράρει σε κενή εστία για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε τίποτα, η Γιουνγκ Μπόις δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά, η Βίλα «κλείδωσε» τη νίκη και στο 86′ ο Αμαντού Ονάνα διαμόρφωσε το τελικό 3-0 και οι Άγγλοι πήραν το πρώτο τους τρίποντο στο Champions League.

Πηγή Sdna.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P