Μαν. Κουτσογιαννάκης: «Είμαι παιδί του Εργοτέλη – Ο Αλμυρός θέλει υπομονή και χρόνο»

Ως… παιδί του Εργοτέλη, χαρακτήρισε τον εαυτό του ο ποδοσφαιριστής του Αλμυρού Μάνος Κουτσογιαννάκης, ενόψει του αγώνα των δύο ομάδων για την 2η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο Μάνος Κουτσογιαννάκης, έχει αγωνιστεί επί χρόνια με τη «κιτρινόμαυρη» φανέλα, ενώ στην ομάδα, είχε αγωνιστεί και ο παππούς του, που πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή.

Όσο αναφορά τους «κιτρινόμαυρους», ο Μάνος Κουτσογιαννάκης, τους χαρακτήρισε ποιοτική ομάδα που μπορεί να τερματίσει στην τετράδα, ενώ μίλησε ακόμη, για τον Μηνά Πίτσο με τον οποίο έχει συνεργαστεί αλλά και για την ομάδα του τον Αλμυρό.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη και την ιδιαιτερότητα που έχει για τον ίδιο: «για εμένα προσωπικά, τα παιχνίδια κόντρα στον Εργοτέλη είναι ιδιαίτερα. Από 5 έως 21 ετών, ήμουν σε Μαρτινέγκο-Παγκρήτιο, ο αείμνηστος παππούς μου αγωνιζόταν εκεί, άρα είμαι ένα παιδί του Εργοτέλη.

Είμαστε σίγουροι πως θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα πολύ ποιοτική, με έναν προπονητή που έχω συνεργαστεί μαζί του και ξέρω, πως ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο, έχοντας πλάνο από την αρχή μέχρι το τέλος. Θεωρώ πως ο Εργοτέλης, είναι ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας».

Για τον Αλμυρό και τη νέα του προσπάθεια τη φετινή χρονιά, ανέφερε: «είμαστε μία ομάδα που δημιουργήθηκε από το μηδέν ουσιαστικά. Σίγουρα, θέλει υπομονή και χρόνο. Βαδίζουμε θεωρώ σε καλό δρόμο και όσο περνάει ο καιρός δενόμαστε μεταξύ μας αλλά θέλουμε αρκετή δουλειά για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Για τους στόχους του Αλμυρού στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ: «Στόχος μας είναι να τερματίσουμε ψηλά στη βαθμολογία, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστιόμαστε και να κρατήσουμε το καλό κλίμα που επικρατεί. Σίγουρα υπάρχουν απαιτήσεις διότι τα τελευταία χρόνια, η ομάδα έχει αρκετές επιτυχίες και έχουμε το «βάρος» να κάνουμε και εμείς κάτι αξιόλογο».

Για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ: «Σίγουρα υπάρχουν 2-3 φαβορί και το περιμένουμε πολύ ανταγωνιστικό, θεωρώ περισσότερο από πέρυσι, οι ομάδες έκαναν πολύ καλό σχεδιασμό και δυνατές μεταγραφές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P