Στο προσκήνιο ο Εργοτέλης

Χωρίς τον Πολυμερίδη που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της πρεμιέρας, ο Αλμυρός έχει ξεκινήσει τη προετοιμασία του για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

Η ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου, επικράτησε στη πρεμιέρα 4-1 του Ασημίου, παίρνοντας μία άκρως σημαντική νίκη που έδωσε και ψυχολογία στο σύνολο της ομάδας του Γαζίου.

Πέραν της αγωνιστικής νίκης, επιτεύχθηκε και εξωαγωνιστική νίκη, καθώς ο κόσμος κατέκλυσε το γήπεδο του Γαζίου, δείχνοντας πως φέτος θα στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Ο Δημήτρης Κόκκινος, καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, μη έχοντας στη διάθεσή του τον στρατευμένο Κόκκινο, ενώ παράλληλα, δεν θα αγωνιστούν και οι τραυματίες Πολυμερίδης-Παπουτσιδάκης, όπως όλα δείχνουν.

Ο Πολυμερίδης υπέστη τενοντοπάθεια στο παιχνίδι με το Ασήμι, ενώ ο Παπουτσιδάκης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί και δύσκολα θα «προλάβει» το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Στα θετικά, η έκδοση του δελτίου του Αχιλλέα Κότσι, που πλέον θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, αν και λόγω προβλήματος τραυματισμού, δεν έχει μέχρι στιγμής ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P