Επίσημα στην Όκλαντ ο Λουίς Φελίπε Γκαγιέγος

Η ομάδα της Νέας Ζηλανδίας ανακοίνωσε τον Χιλιανό ποδοσφαιριστή από τον ΟΦΗ, με τον ίδιο, αλλά και τον νέο του προπονητή, να στέλνουν τα πρώτα τους μηνύματα.

Ο Λουίς Φελίπε Γκαγιέγος αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ μετά την δεύτερη θητεία του στην ομάδα και ανακοινώθηκε, νωρίς την Τρίτη (17/09), από την Όκλαντ, ομάδα της Νέας Ζηλανδίας.

Ο Χιλιανός μέσος φόρεσε την φανέλα του Ομίλου σε 60 επίσημα παιχνίδια, μετρώντας 3 γκολ και 3 ασίστ κατά τις δύο θητείες του στο Ηράκλειο.

Η ανακοίνωση της Όκλαντ:

«Ο Λουίς Φελίπε Γκαγιέγος είναι ένας πολύ διακοσμημένος Χιλιανός μέσος που εντάσσεται στους Μαύρους Ιππότες από την ελληνική ομάδα της Σούπερ Λιγκ ΟΦΗ Κρήτης».

Το μήνυμα του νέου του προπονητή στην επίσημη ιστοσελίδα της Όκλαντ: «Ο Λούις είναι ένα απίστευτα έμπειρο 6άρι. Έχει παίξει σχεδόν 400 επαγγελματικά παιχνίδια, έχει κερδίσει ένα σωρό τρόπαια, έχει μεγάλη “γκάμα” πασών τόσο κοντά όσο και μακριά και χαίρομαι που καταφέραμε να φέρουμε έναν παίκτη σαν κι αυτόν στον σύλλογο».

Το μήνυμα του Γκαγιέγος: «Το να έρθω στο Auckland FC είναι μια καλή ευκαιρία για μένα. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στο πρωτάθλημα και να γίνω παίκτης που θυμούνται οι οπαδοί. Ο Steve και ο Terry με “κέρδισαν” πραγματικά για το όραμα που έχουν για το κλαμπ και την πόλη γενικότερα. Είναι πολύ όμορφα και ανυπομονώ να βγω έξω και να δω περισσότερα από αυτή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P