Μ. Σηφάκης: «Να το παίξω Γκουαρντιόλα σε μία τέτοια έδρα; – Το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θα έχει γίνει στο Ηράκλειο» (vid)

Στο «𝚱» 𝚻𝚶… 𝚱𝚨𝚲𝚶» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Χερσονήσου, Μάριος Σηφάκης που αναφέρθηκε στη νέα προπονητική του περιπέτεια στην ομάδα του λιμανιού, τη νίκη της πρεμιέρας επί του Ρωμανού και πολλά ακόμα…

Ο ικανός τεχνικός ανέφερε πως η προσέγγιση της διοίκησης της Χερσονήσου τον έκανε να δεχτεί την πρόταση του συλλόγου και να επιστρέψει στους πάγκους μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. παρότι είχε κι άλλες επιλογές…

Μιλώντας για τη μεγάλη νίκη επί του Ρωμανού ο Μάριος Σηφάκης τόνισε πως η ομάδα του δούλεψε για να πάρει το τρίποντο, καθώς το αποτέλεσμα είναι το ζητούμενο σε αυτό το κομμάτι της σεζόν. Σχολιάζοντας το ματς είπε πως δεν έγιναν αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι, με τον Ρωμανό να έχει ναι μεν τη μπάλα, δίχως όμως να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Μάλιστα υποστήριξε πως σε μία τόσο δύσκολη έδρα, η προσέγγιση που ακολούθησε ήταν εκείνη που έπρεπε ώστε η Χερσόνησος να πάρει το τρίποντο και δεν μπορούσε «να το παίξει Γκουαρντιόλα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, ο Μ. Σηφάκης είπε πως αναμένει να γίνει το πιο ανταγωνιστικό όλων των εποχών στο Ηράκλειο, αφού υπάρχουν πάρα πολλές δυνατές ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν κάτι καλό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P