Γ. Αποστολάκης: «Φέτος είναι η χρονιά μου – Στόχος η πεντάδα» (vid)

Στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 και την εκπομπή «Το «Κ»… το ΚΑΛΟ» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Γιάννης Αποστολάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη επί του Άρη, αλλά και γενικότερα στη χρονιά που έχει ξεκινήσει.

Ο νεαρός μέσος του ΟΦΗ φιλοξενήθηκε από τους Κώστα Μεταξάκη και Κώστα Παπαδόπουλο και έκανε το δικό του σχόλιο για τη νίκη επί του Άρη τονίζοντας πως είναι σημαντικό που η ομάδα έχει βρει το ρυθμό της, παίρνοντας δύο συνεχόμενες νίκες.

Μάλιστα σε σχέση με το ξεκίνημα της χρονιάς. ο Γιάννης Αποστολάκης, υποστήριξε πως ο ΟΦΗ είναι πιο έτοιμος και μπορεί να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος. Αναφερόμενος σε προσωπικό επίπεδο ο ρεθυμνιώτης ποδοσφαιριστής υποστήριξε πως η φετινή χρονιά πρέπει να είναι «δική του», αφού έχει μία εξαιρετική σχέση εμπιστοσύνης με τον Τραϊανό Δέλλα.

Αναφορικά με τους στόχους ο Αποστολάκης έβαλε ψηλά τον πήχη. τονίζοντας πως στόχος είναι η είσοδος στην πεντάδα – εξάδα και η κατάληψη ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος κάναμε λιγότερες, αλλά βρήκαμε δύο γκολ και είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα κερδίζει».

Για τη βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν: «Τώρα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι. Στο πρώτο ματς η ΑΕΚ ήταν πιο έτοιμοι, τώρα όμως έχουμε περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μας».

Για τη σχέση του με τον κόσμο: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον κόσμο και για τον ΟΦΗ που με ανέβασε στην πρώτη ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό που έχω καταφέρει».

Για τη φετινή χρονιά σε προσωπικό επίπεδο: «Φέτος πρέπει να είναι η χρονιά μου. Ο κόουτς με… πηγαίνει, έχουμε καλές σχέσεις και εμπιστοσύνη».

Για τον στόχο της σεζόν: «Στόχος μας είναι η είσοδος στην πεντάδα-εξάδα και αν μπορέσουμε να πάρουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα προπονηθούμε σκληρά και θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Το σχετικό απόσπασμα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P