Γ. Ανωγειανάκης: «Κοιτάξαμε το φαβορί του πρωταθλήματος στα μάτια»

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του παρά την ήττα από τον Ηρόδοτο έμεινε ο Γιώργος Ανωγειανάκης στην πρεμιέρα της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο προπονητής του Ρούβα στάθηκε στην καλή εικόνα της ομάδας του ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, υποστηρίζοντας πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. ενώ τόνισε πως το σύνολο του θα παλεύει έτσι όλα τα παιχνίδια τη νέα σεζόν.

Το σχόλιο του για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον Ηρόδοτο για τη νίκη. Όταν μπαίνεις στα αποδυτήρια και βλέπεις στεναχωρημένα πρόσωπα και τα παιδιά να χτυπιούνται επειδή δεν κερδίσαμε, καταλαβαίνεις τι νοοτροπία έχουμε και τι εικόνα είχαμε μέσα στο γήπεδο.

Θεωρώ πως στο πρώτο μέρος δεν ήταν ποιοτικό παιχνίδι, λόγω και τους άγχους της πρεμιέρας. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, δημιουργήσαμε τρεις – τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες και βάλαμε ένα γκολ, θεωρώ πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία. Κοιτάξαμε το φαβορί του πρωταθλήματος στα μάτια.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα που είχαμε και τη νοοτροπία. Όπως λέω και στα παιδιά όταν εμείς μπαίνουμε και παίζουμε στο 100% το αποτέλεσμα θα έρθει.

Στόχος μας φέτος είναι να είμαστε στην εξάδα. Προσπαθώ να περάσω πως εμείς δεν διαλέγουμε παιχνίδια, όπως σήμερα. Κάθε Κυριακή πηγαίνουμε για τη νίκη. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, αλλά δεν φοβόμαστε κανένα. Έχουμε καλή ομάδα και ο Ρούβας κάθε Κυριακή θα χτυπάει τα παιχνίδια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P