ΠΑΝΟΜ: Το «ευχαριστώ» σε Μοίρες και το… κάλεσμα για την εκδήλωση

Ο ΠΑΝΟΜ ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, επικρατώντας 2-3 με ανατροπή των Μοιρών στη Μεσαρά, σ’ ένα αρκετά συναρπαστικό παιχνίδι.

Η ομάδα των Μαλίων, με ανακοίνωσή της, ευχαρίστησε τους Μεσαρίτες για τη φιλοξενία, ενώ επιφυλάχθηκε για ανάλογη ή και καλύτερη φιλοξενία στα Μάλια.

Στην ανακοίνωσή τους, τονίζουν: «Το Δ.Σ., ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΟ Μαλίων αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την ομάδα των Μοιρών για την εξαιρετική φιλοξενία που επεφύλασσαν στην ομάδα μας στο μεταξύ μας παιχνίδι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Επιφυλασσόμαστε και εμείς από την πλευρά μας για ανάλογη ή και καλύτερη φιλοξενία στο παιχνίδι του β’ γύρου».

Την ίδια ώρα, στον ΠΑΝΟΜ, μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη κρητική βραδιά με τον Γρηγόρη Σαμόλη και το συγκρότημά του, με τους ανθρώπους του ΠΑΝΟΜ, να καλούν τον κόσμο, ενώ παράλληλα, τον ενημερώνουν πως θα πρέπει έγκαιρα να κάνουν την κράτησή τους, για την καλύτερη διευκόλυνσή τους.

Στην ανακοίνωσή τους, αναφέρουν: «Σχετικά με το κρητικό γλέντι που διοργανώνει η ομάδα μας με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Γρηγόρη Σαμόλη και το συγκρότημα του και για την διευκόλυνση σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε να κλείσετε έγκαιρα την κράτηση σας. Τηλέφωνα κρατήσεων: 6981801135 – 6932909408».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P