Β. Λαμπρόπουλος: «Κρατάμε χαμηλά τη μπάλα-Το ρόστερ είναι πιο δυνατό φέτος»

Στο εξαιρετικό ξεκίνημα του ΟΦΗ, αλλά και στην συνεργασία του με τον Τραϊανό Δέλλα, αναφέρθηκε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σε συνέντευξη του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Μιχάλη Τσόχο.

Στο σπουδαίο ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει τη φετινή χρονιά ο ΟΦΗ, αλλά και στη δουλειά που κάνει ο Τραϊανός Δέλλας με την κρητική ομάδα, αναφέρθηκε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Μιχάλη Τσόχο.

Ο Έλληνας αμυντικός στάθηκε στη σπουδαία νίκη της ομάδας επί του Άρη (3-2), αλλά και στην συνεργασία του με τον Δέλλα, που έχει αναλάβει τον πάγκο της ομάδας.

Επίσης μίλησε και για το μέλλον του, τονίζοντας πως θέλει να βλέπει την κάθε σεζόν ξεχωριστά. Το σημαντικότερο όμως για τον ίδιο, είναι να έχει την απόδοση που ο ίδιος επιθυμεί.

Αναλυτικά, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στον Μιχάλη Τσόχο για:

– τη σπουδαία νίκη του ΟΦΗ επί του Άρη: «Μετά την περσινή χρονιά θέλαμε να κάνουμε μία καλύτερη πορεία. Σιγά σιγά μπαίνουν οι καινούργιοι παίκτες στην ομάδα και γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Κρατάμε χαμηλά την μπάλα γιατί και πέρσι ξεκίνησε καλά η σεζόν αλλά μετά χάλασε το πράγμα. Σίγουρα όταν κερδίζεις τον Άρη και με τόσο επιβλητικό πρώτο ημίχρονο γεμίζεις ψυχολογία. Πρέπει όμως να παραμείνουμε προσγειωμένοι και εμείς οι πιο έμπειροι, αλλά και τα νέα παιδιά».

– την προοπτική της Ευρώπης: «Πέρσι θέλαμε να μπούμε στην εξάδα αλλά δεν τα καταφέραμε. Το ρόστερ φέτος δείχνει πιο δυνατό και είναι ξεκάθαρο πως κυνηγάμε τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Βλέπουμε πως οι μεταγραφές που έχουν γίνει μπορούν να βοηθήσουν και να γίνουμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, για εμάς, την ομάδα, αλλά και για ολόκληρη την πόλη».

– την διαφοροποίηση στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος: «Το νέο φορμάτ του πρωταθλήματος μας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από τη φετινή χρονιά. Έχουμε σκοπό να τερματίσουμε στις θέσεις 8 με 5 και από εκεί να δώσουμε τα πάντα για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο».

– την επιθετική γραμμή της ομάδας: «Ξέρω τι θέλει ο Δέλλας και τι του αρέσει, έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και τον γνωρίζω πολύ καλά. Πιστεύω θα παίζουμε ακόμη καλύτερα και θα βελτιωθούμε . Όλα τα παιδιά στην επίθεση έχουν πολλές ικανότητες και μπορούν όλοι να βοηθήσουν. Ίσως χρειαστούμε λίγο χρόνο παραπάνω για να προσαρμοστούμε όλοι στο 100%».

– την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Έχω περάσει και από τη Γερμανία και από την Ισπανία, αλλά η πίεση εδώ είναι αρκετά μεγάλη. Δυσκολεύτηκα στα πρώτα μου βήματα στον ΟΦΗ, αλλά πιστεύω πλέον είμαι καλά και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο».

– το πόσο ακόμη θα παίζει στα γήπεδα: «Χρόνο χρόνο θα πηγαίνει. Ήθελα να δω πως θα πάει αυτή η σεζόν και όσο βλέπω ότι μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός θα συνεχίζω»

– τι πιστεύει για το φετινό πρωτάθλημα: «Οι μεγάλοι βλέπουμε πως έχουν κάνει πολύ δυνατές μεταγραφές και σίγουρα οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις τους έχουν επηρεάσει όλους. Βέβαια ακόμη και οι μικρές ομάδες δείχνουν αρκετά ανταγωνιστικές με κορυφαίο παράδειγμα την Καλλιθέα. Πιστεύω θα δούμε ένα πολύ ωραία και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα φέτος».

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P