Ακ. Μάντζιος: «Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα – Κάναμε λάθη»

Οι αναφορές του προπονητή του Άρη στην συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από τον ΟΦΗ.

Για την εικόνα που ήταν διαφορετική στο πρώτο και το δεύτερο μέρος: «ήταν ένα παιχνίδι με δύο διαφορετικά ημίχρονα για την ομάδα μου, παρ’ όλο που ξεκινήσαμε καλά, είχαμε πολλά προβλήματα στα ανασταλτικά μας, μας πίεσε ο ΟΦΗ κάναμε αρκετά λάθη. Ήταν ένα ημίχρονο που ήταν κακό για την ομάδα μας.

Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε κατοχή, όταν ψάχναμε γκολ ισοφάρισης δεχόμασταν γκολ κόντρα στη ροή.

Ένα αποτέλεσμα που δεν μας ικανοποιεί και δεν μας αρέσει, το παιχνίδι χάθηκε όσο αναφορά την εικόνα στο πρώτο μέρος και την ανασταλτική συμπεριφορά και στα εύκολα λάθη. Θέλω να πω ότι κάναμε λάθη, είναι μέσα κ αυτά, είναι αχρείαστα, είναι όμως λάθη που τα πληρώνουμε και την αμυντική συμπεριφορά ανά διαστήματα στο πρώτο ημίχρονο».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι. Στα τέσσερα παιχνίδια είχαμε ένα κακό ημίχρονο, είναι καλή ομάδα ο Άρης έχει πολλά πράγματα να δώσει, τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Να ετοιμαστούμε για τα παιχνίδια αρχικά με τον Ολυμπιακό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «ψάχνουμε να βρούμε την ισοροπία μας για να μπορέσουμε να έχουμε πιο σταθερή εικόνα και στην επιθετική αλλά και στην αμυντική συμπεριφορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P