Β. Λαμπρόπουλος: «Να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο-Οι παλιοί θέλουμε να φτιάξουμε ξανά την ομάδα»

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ και αρχηγός του ΟΦΗ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη του Όμιλου κόντρα στον Άρη με 3-2.

Για το παιχνίδι: «Στο πρώτο μέρος είχαμε τις ευκαιρίες και μια φάση ο Άρης, κυριαρχήσαμε, είχαμε φάσεις θα μπορούσαμε να είχαμε κανει πιο εύκολο το ματς. Ξέραμε ότι θα μας πιέσει ο Άρης, είναι μεγάλη ομάδα, μπορεί τα ίδια πράγματα με εμάς, Ξέραμε ότι θα έχουμε πίεση, αφήσαμε την μπάλα, όμως όλοι πήγαν τέλεια. Σε όλους συμβαίνει να έχουν πέναλτι, είμαστε όλοι μαζί, ο ένας καλύπτει το κενό του άλλου, και να κοιτάζουμε ματς με ματς για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την γρήγορη προσαρμογή των νέων παικτών: «Μετά την περυσινή χρονιά που δυσκολευτήκαμε όλοι, εμείς οι παλιοί, θέλουμε να φτιάξουμε ξανά την ομάδα, να φέρουμε τα παιδιά κοντά. Πρέπει να είμαστε ένα γιατί από Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο καλά, θέλουμε να παίζουμε καλά, γιατί αν συνεχίσουμε ετσι θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την εικόνα που δείχνει ο ΟΦΗ: «Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε, έχουμε παίξει μόνο τέσσερα ματς, στο πρώτο ματς ήμασταν άλλη ομάδα, έχουν όρεξη όλοι, όλοι θα χρειαστούν γιατί είναι μεγάλη η χρονιά. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνουμε καλύτεροι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P