Τρ. Δέλλας: «Να είμαστε προσγειωμένοι, ευχαριστούμε τον κόσμο»

Οι αναφορές του Τραϊανού Δέλλα στην συνέντευξη τύπου, μετά τη νίκη (3-2) επί του Άρη για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Για το παιχνίδι: «νομίζω ότι έγινε ένα δυνατό παιχνίδι όπως το περίμενα με μία ποιοτική ομάδα όπως ο Άρης. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να βάλουμε κ άλλο γκολ εκεί, στο δεύτερο ημίχρονο, εμφανίστηκε ξανά και δεν μου αρέσει και πρέπει να το βελτιώσουμε, δεν κρατήσαμε περισσότερο τη μπάλα μας πίεσε αρκετά παρ’ όλα αυτά. Νομίζω ότι με το δεύτερο γκολ το παιχνίδι τελείωσε αλλά όταν έχεις απέναντί σου μία καλή ομάδα ποτέ δεν τελειώνει, ήρθε αυτό το πέναλτι μας άγχωσε, ήταν ένα παιχνίδι με πολλά σκαμπανεβάσματα το πρώτο ημίχρονο μας ανήκει να βελτιώσουμε πράγματα για να έχουμε μία καλύτερη συνέχεια».

Για το ότι σκόραραν αρκετοί διαφορετικοί παίκτες: «να τους ενσωματώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τα παιχνίδια είναι πολλά, σίγουρα ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος αλλά η δουλειά μας είναι να είμαστε προσγειωμένοι, δεν έχει συμβεί απολύτως τίποτα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, σημαντικοί οι τρεις βαθμοί αλλά μέχρι εκεί. Από μεθαύριο ξεκινάει μία δύσκολη περίοδος με παιχνίδι κυπέλλου στη μέση να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι να βοηθήσουν την ομάδα».

Για τα περιθώρια βελτίωσης: «Πάντα ψάχνω τι μπορούμε να βελτιώσουμε, ένα κομμάτι που μας έλλειψε και εμφανίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, αυτό μας απασχολεί και αυτό θα προσπαθήσω να διορθώσω, σίγουρα τα αποτελέσματα βοηθάνε για την ψυχολογία, αλλά η ταπεινότητα και η δουλειά θα σου δώσει συνέχεια, αν θέλουμε να λεγόμαστε καλή ομάδα, θα πρέπει να έχουμε συνέπεια. Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, δεν θέλαμε ο κόσμος να φύγει απογοητευμένος και με τον τρόπο που ήρθε η ισοπαλία με τον ατρόμητο. Ευχαριστούμε τον κόσμο και στόχος μας να έρθει κ άλλος κόσμος στο γήπεδο, είναι ένα στοιχείο που μας βοηθάει και σε αυτό θα πρέπει να επενδύσουμε εμείς οι ίδιοι».

Για τα μεταγραφικά, αν ήταν θέμα υπομονής να «περιμένει» κάποιους παίκτες: «πολύ περίεργο καλοκαίρι για μεταγραφές, είναι θέμα υπομονής τάιμινγκ και τι ψάχνεις να βρεις. Εμείς θεωρώ ενισχυθήκαμε εκεί που θέλαμε, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Ένα μήνυμα στον κόσμο, πάντοτε πρέπει να στηρίζουν τους παίκτες που είναι εδώ, όχι αυτούς που έφυγαν, αυτοί που είναι εδώ είναι οι καλύτεροι του κόσμου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P