Κατέκτησε το Super Cup Λασιθίου ο ΑΟΑΝ!

Τον πρώτο του τίτλο στην σεζόν κατέκτησε το βράδυ της Κυριακής ο ΑΟΑΝ κερδίζοντας με σκορ 4-0 την ΑΕ Νεάπολης στο Super Cup Λασιθίου.

Στο παιχνίδι τίτλου που άνοιξε ουσιαστικά την αυλαία της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου στο Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο η πρωταθλήτρια ΑΕ Νεάπολης αντιμετώπισε τον κυπελλούχο ΑΟΑΝ στην 9η αναμέτρηση του Super Cup στο στάδιο του Αγίου Νικολάου, για τον τίτλο του υπέρ πρωταθλητή.

Οι “κυανόλευκοι” ήταν καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν στην νίκη και τον τίτλο. Ο Θεοδωράκης με δύο γκολ στο 13′ και το 41′ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη και στο δεύτερο μέρος οι Μέμος στο 57′ και Μαρκάκης στο 82′ “σφράγισαν” την επικράτηση της ομάδας του Άλκη Πλουσή.

Το φιλμ του αγώνα:

13΄ Ο ΑΟΑΝ άνοιξε το σκορ. Φάουλ Μέμου από πλάγια δεξιά στην καρδιά της περιοχής προβολή του Θεοδωράκη, 0-1.

24΄ Ο Γκέκας κέρδισε από αριστερά την μπάλα, έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή και σούταρε, για να αποκρούσει εντυπωσιακά με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Ψιμόπουλος.

41΄ Ο ΑΟΑΝ διπλασίασε τα τέρματά του. Από κόρνερ του Σένκα, κεφαλιά του Γκίνη εξ επαφής στο δεύτερο δοκάρι ο Θεοδωράκης πλασάρει για το 0-2.

57΄ Οι τυπικά φιλοξενούμενοι σκόραραν ένα ακόμη τέρμα. Ο Κίσσας συνεργάστηκε με Γκίνη στα αριστερά, ο Πήλιος έκανε σέντρα σουτ, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα ο Λέσι και ο Μέμος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

82΄ Ο ΑΟΑΝ διεύρυνε το προβάδισμά του. Σε αντεπίθεση Νοκάι, Μαρκάκη, Σένκα από αριστερά γύρισμα στον Μαρκάκη που είχε κινηθεί προς την περιοχή και με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ Νεάπολης: Χαραλαμπάκης (46΄Λέσι), Κουρίνος, Χαμαλάκης, Α. Μότσο, Σ. Μότσο (46΄Γκεγκόλι), Μηλιαράκης, Μουζιούρας, Κασαπάκης, Μαυρής, Γκέκας (85΄Σελέ), Χρυσοφάκης (85′ Στεφανάκης)

ΑΟΑΝ: Ψιμόπουλος, Δολαψάκης, Τσιλεδάκης, Ξενοκτιστάκης (74΄Σγουρός), Κίσσας, Πύλιος, Σένκα, Μέμος (63΄Νοκάι), Γκίνη (63΄Μαρκάκης), Χαλκιαδάκης (78′ λ.τ. Τραυλός), Θεοδωράκης (74′ Τσανάι).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P