Ομάδα… μοντέλο με υπογραφή Σαλσέδο!

Ο ΟΦΗ πραγματοποιώντας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, εκπληκτική εμφάνιση και τους Άντριου Γιούνγκ, Βασίλη Λαμπρόπουλο και Έντι Σαλσέδο να βρίσκουν δίχτυα, οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν 3-2 του Άρη στο «Γεντί Κουλέ» για την 4η αγωνιστική της stoiximan Super League.

15/09/2024-20:30
Super League 2024-25 | Αγωνιστική 4
Ημίχρονο: 1-0
ΟΦΗ
3
ΑΡΗΣ
2
Τελικό
Γκολ
Γκολ (με πέναλτι)
21'
67'
Γκολ (με πέναλτι)
88'
Γκολ (με πέναλτι)
 

Ο Τραϊανός Δέλλας, επέλεξε στο αρχικό σχήμα τον Χριστογεώργο κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μπόρχα, Λαμπρόπουλο, Μπρεσάν και Χατζηθεοδωρίδη.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Μπαϊνοβιτς με «παρτενέρ» τον Αποστολάκη, ενώ μπροστά τους βρίσκεται σε ελεύθερο ρόλο ο Φούντας, ενώ στα δύο άκρα της επίθεσης έχουν επιλεγεί και πάλι οι Νους-Σενγκέλια και μοναδικός προωθημένος ο Γιούνγκ.

Ο ΟΦΗ μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε από τα πρώτα λεπτά να απειλήσει, με τον Νους στο 4’ να κερδίζει κόρνερ με σουτ από το ύψος της περιοχής. Ο Άρης «απάντησε» με τον Σίστο στο 6’ που σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Χριστογεώργου.

Στο 8’ ο ΟΦΗ έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Φούντα, αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο, με τον Κουέστα να μπλοκάρει με σχετική ευκολία ενώ στο 11’ ο Γιούνγκ μετά από εκπληκτική σέντρα του Σενγκέλια, εξ’ επαφής δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στην εστία.

Έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας και τον Τιάγκο Νους σε αρκετά καλή μέρα, ο ΟΦΗ κατάφερε στο 18’ να κερδίσει πέναλτι έπειτα από ατομική ενέργειά του, με τον Άντριου Γιούνγκ να εκτελεί εύστοχα κάνοντας το 1-0. Ο ΟΦΗ και στο 40’ απείλησε με τον Νους, όμως ο Κουέστα έδιωξε σε κόρνερ με το 1-0 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Άρης μπήκε αποφασισμένος να ισοφαρίσει και να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, με τον Μορόν σε δύο περιπτώσεις να απειλεί την εστία του Χριστογεώργου, στην μία περίπτωση έδιωξε ο Έλληνας τερματοφύλακας ενώ στην άλλη, δεν βρήκε στόχο ο επιθετικός του Άρη.

Κόντρα στη ροή του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, έπειτα από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Σενγκέλα, ο Λαμπρόπουλος με τρομερή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Η «χαρά» για το 2ο γκολ του ΟΦΗ δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 66 ο Χατζηθεοδωρίδης υπέπεσε σε παράβαση-πέναλτι εντός περιοχής, με τον Μορόν να εκτελεί εντυπωσιακά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Άρης έχασε ευκαιρία και στο 72’ να ισοφαρίσει με τον Φαμπιάνο, χωρίς όμως επιτυχία. Τις όποιες ελπίδες είχε ο Άρης να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι, τις… έσβησε ο Έντι Σαλσέδο, στο «ντεμπούτο» του με τα «ασπρόμαυρα», πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ με δυνατό σουτ που πρώτα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα!

Μετά και απο αυτό το γκολ, ο Άρης κατάφερε άμεσα να μειώσει, με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη να κάνει 2ο (!) πέναλτι στο παιχνίδι, πάνω στον Μορόν, με τον Ισπανό να εκτελεί εύστοχα μειώνοντας σε 3-2. Στο φινάλε, ο Άρης έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, κερδίζοντας διαδοχικά κόρνερ, με το 3-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P