Ξέσπασε ο Στ. Λαδουκάκης για τη διαιτησία: «Άμα ξεκινήσουμε έτσι δεν θα πάμε καλά…»

Τα έντονα παράπονα του προέδρου του Μοχού προκάλεσε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, με τον Στέλιο Λαδουκάκη να κάνει δηλώσεις με έντονο ύφος στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Ο πρόεδρος του Μοχού υποστηρίζει πως το γκολ που πέτυχε ο Σεραφειμίδης για το 0-2 ήταν οφσάιντ, τονίζοντας πως η ομάδα του αδικήθηκε, όπως και πέρυσι, από τη διαιτησία.

Όσα είπε στην κάμερα της «Φωνής Μαλεβιζίου» στο ημίχρονο: «Πολλά τα παράπονα για την διαιτησία, ο επόπτης φαίνεται πως ήρθε ουρανοκατέβατος πάλι, αυτούς έχει βέβαια η ΕΠΣΗ αξιολογημένους εδώ πέρα, καταλαβαίνουμε ότι κάνουν τη δουλειά τους εδώ πέρα. Και πέρυσι τα ίδια με τον Κρουσώνα, και φέτος τα ίδια με τον Κρουσώνα.

Όλα υπέρ του Κρουσώνα. Άμα ξεκινήσουμε έτσι δεν θα τα πάμε καλά φέτος γιατί δεν βλέπω να τιμωρείτε κανένας. Έρχονται όλοι εδώ και έχουνε το αμίλητο. Εδώ ένα καθαρό γκολ-οφσάιντ και δεν μιλάει κανένας εδώ πέρα. Δεν ξεκινάμε πάλι καλά φέτος.

Ίσως να ήταν διαφορετικό το παιχνίδι γιατί χάσαμε δύο κλασικές ευκαιρίες, μια να προηγηθούμε, μια να ισοφαρίσουμε και μετά φάγαμε το γκολ-οφσάιντ και μας έβαλε με την πλάτη στον τοίχο. Ας ελπίσουμε να το γυρίσουμε τώρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P