Επικράτηση στην πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚρουσώνα

Εύκολη επικράτηση του ΠΑΟΚρουσώνα στον Μοχό με 3-0 για την πρεμιέρα της Α1 ΕΠΣΗ.

15/09/2024-17:00
Α1 ΕΠΣΗ 2024-25 | Αγωνιστική 1
Ημίχρονο: 0-2
ΜΟΧΟΣ
0
ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ
3
Τελικό
ΣΑΜΙΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 

Η ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη ξεκίνησε πολύ δυνατά στο γήπεδο του Μοχού, επικρατώντας με σχετική ευκολία απέναντι στην τοπική ομάδα, έχοντας τον κύριο λόγο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Σεραφειμίδης απείλησε με σουτ από πλάγια θέση, μετά από τρομερή κάθετη του Ανωγειανάκη.

Έξι λεπτά αργότερα ο Μοχός είχε καλή ευκαιρία με τον Χιώτη με δυνατό σουτ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Στο 15′ ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0 με καταπληκτικό μονοκόμματο ο Κουράκης μετά από τρομερή πάσα του Ανωγειανάκη, ενώ ο ίδιος θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του με τον Ζαφείρη να διώχνει με τεράστια επέμβαση.

Μετά από τη συγκεκριμένη φάση, οι ρυθμοί του αγώνα «έπεσαν», μέχρι το τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, όπου ο Σεραφειμίδης έκανε το 2-0 για την ομάδα του Κρουσώνα, σε φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ, με αποτέλεσμα την αποβολή του Αντώνη Λεκάκη.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚρουσώνα μπήκε πιο δυνατά, με τον Σεραφειμίδη να έχει μία καλή ευκαιρία από μακριά, η οποία κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, με τον ίδιο να έχει μία σέντρα-σουτ σχεδόν δέκα λεπτά αργότερα.

Ο Μοχός έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για να μειώσει σε 1-2, με τον Ζαφείρη να κάνει μια ατομική προσπάθεια, κόβοντας στο πέναλτι που βρισκόταν ο Μυλόβας, αλλά καθυστέρησε να πλασάρει και με κάποιο τρόμο ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 83′ ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» το ματς, με τον περσινό πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα στο παιχνίδι με διαγώνιο πλασέ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P