Πρώτη νίκη του Ηροδότου στην Γέργερη

Νίκη και για τον Ηρόδοτο στην πρεμιέρα όπου κατάφερε να πάρει τους πρώτους τρείς βαθμούς της χρονιάς. Η ιστορική ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού κέρδισε εκτός έδρας τον Ρούβα με σκορ 1-2.

15/09/2024-17:00
Α1 ΕΠΣΗ 2024-25 | Αγωνιστική 1
Ημίχρονο: 0-1
ΡΟΥΒΑΣ
1
ΗΡΟΔΟΤΟΣ
2
Τελικό
ΚΛΑΜΠΑΤΣΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 

Ο Ρούβας πίεσε στην αρχή και κατάφερε μετά την σέντρα του Λυδάκη απο δεξία να σημειώσει την πρώτη φάση στον αγώνα, με τον Σεϊχ πιεζόμενο να μην μπορεί να βρει την μπάλα όπως θα ήθελε. Η επόμενη φάση του Ρούβα ήρθε αμέσως μετά, με το Κόκκινο να μην βρίσκει την μπάλα μετά από επικίνδυνη σέντρα του Χριστοφάκη.

Πριν την λήξη του ημιχρόνου, ο Ρούβας κατάφερε να ξανά απειλήσει με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστοφοράκη να περνάει αουτ, με τον αέρα να μην βοηθάει. Το γκολ για τον Ηρόδοτο σημείωσε ο Μιχελουδάκη με κεφαλιά ακριβείας στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, πιάνοντας το «ριμπάουντ» μετά από σουτ του Κανδηλάκη.  Ο Ηρόδοτος δημιούργησε άλλη μια φάση πριν την λήξη του ημιχρόνου με την ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ του Μιχελουδάκη να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ρούβας μπόρεσε να μπει δυνατά και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τον Κόκκινο να κάνει το 1-1 στο 51′. Η χαρά της ισοφάρισης όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 59′, ο Λίτσκας σκόραρε για το 1-2 του Ηροδότου, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε, με τους «μπλε» να φεύγουν με μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη από τη Γέργερη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P