Εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ με «διπλό» Καστελλιανάκη

Με νίκη ξεκίνησε την πρεμιέρα της η ομάδα της ΑΕ Κατσαμπά «Delta Kteo» που επικράτησε με σκορ 0-2 επί του Αετού Ανωγείων στο Γάζι. MVP του αγώνα ο Καστελλιανάκης με δύο γκολ στο ντεμπούτο του.

15/09/2024-17:00
Α1 ΕΠΣΗ 2024-25 | Αγωνιστική 1
Ημίχρονο: 0-1
ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ
0
ΑΕ ΚΑΤΣΑΜΠΑ «DELTA KTEO»
2
Τελικό
ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
Γκολ
72'
Γκολ (με πέναλτι)
 

Το πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ πίεσε, δημιούργησε φάσεις και κατάφερε στο 250 λεπτό με τον Καστελλιανάκη να ανοίξει το σκορ σε 0-1, στο παρθενικό του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ. Οι φάσεις για την ΑΕΚ δεν σταμάτησαν εκεί με το πλασέ του Χατζηανδρέου να περνάει ελάχιστα άουτ μετά από την επέμβαση του Παγωμένου και την βοήθεια του δοκαριού.

Η πρώτη φάση για τον Αετό Ανωγείων στο παιχνίδι ήρθε με το φάουλ του Μιχάλη Ξυλούρη και την κεφαλιά του Γιαλιτάκη να περνάει ελάχιστα αουτ. Ο δύο ομάδες συνέχισαν να έχουν φάσεις αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποια ουσιαστική φάση μέχρι την λήξη, με το 0-1 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με το οριζόντια δοκάρι του Δάσκου (ΑΕΚ) μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Έπειτα ο Αετός κατάφερε να απειλήσει με τον σουτ του Γιαλιτάκη από απόσταση και τον Γκογκόση να αποκρούει σε κόρνερ. Η ΑΕΚ συνέχισε την πίεση με τα σουτ του Δάσκου και Φρόκου να μην απειλούν ιδιαίτερα την εστία του Παγωμένου. Το 0-2 της ΑΕΚ ήρθε μετά από εκτέλεση πέναλτι του Καστελλιανάκη, όπου κέρδισε ο Μεταξάκης.

Η ΑΕΚ συνέχισε να «σφυροκοπεί» την εστία του Παγωμένου, με τον ίδιο να κάνει δύο ανεπανάληπτες επεμβάσεις με τα πόδια στα σουτ του Μεταξάκη και Καστελλιανάκη, με το ματς να τελειώνει λίγα λεπτά αργότερα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P