Α. Τσουπάκης: «Να κατακτήσουμε το Super Cup για το όνομα και την ιστορία της ομάδας»

Ο προπονητής του Ρεθυμνιακού έκανε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας ενόψει του τελικού Super Cup Ρεθύμνου (15/09, 18:00) με την Επισκοπή.

Λίγες ώρες πριν την «σέντρα» στον τελικό του Super Cup Ρεθύμνου, ο Ανδρέας Τσουπάκης στάθηκε στην σημασία της κατάκτησης του τίτλου και την καλή κατάσταση που βρίσκεται ο Ρεθυμνιακός για το παιχνίδι με την Επισκοπή.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στον τελικό κυπέλλου Ερασιτεχνών στις 12 Μαΐου, όταν οι «γυπαετοί» είχαν νικήσει με 2-1, με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους από τότε.

Ο προπονητής του Ρεθυμνιακού δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε δύο ποδοσφαιριστές του, τον τερματοφύλακα Γιώργο Τζελέπη και τον επιθετικό Στέλιο Τζωρτζινάκη.

Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του Ανδρέα Τσουπάκη:

«Η κατάκτηση του τίτλου του Super cup δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό, όμως θέλουμε να τον κατακτήσουμε για το όνομα και την ιστορία του Ρεθυμνιακού. Είμαστε σε καλή κατάσταση και στόχος μας είναι να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στο παιχνίδι. Εύχομαι έπειτα από ένα καλό αγώνα με όμορφο θέαμα να είμαστε εμείς εκείνοι που στο τέλος θα χαμογελάσουμε και να κάνουμε έτσι μια καλή αρχή στην νέα σεζόν. Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στο Ρέθυμνο, υγεία, δύναμη και υπομονή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P