Επιστροφή του Pregame On Field by Betsson στο Γεντί Κουλέ

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε μέσα από τα μέσα κοινωνική δικτίωσης την επιστροφή του Pregame On Field by Betsson για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το Pregame On Field θα αρχίσει από τον σημερίνο αγώνα με τον Άρη και θα συνεχίσει για όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΟΦΗ για την σεζόν 2024/25.

Πιο συγκεκρίμενα, το Pregame On Field θα δείχνει στιγμιότυπα από τις μεγαλύτες νίκες της ομάδας απέναντι στο εκάστοτε αντίπαλο αλλά και συνεντεύξεις, γκολ και άλλα πολλά λίγα λεπτά πριν την σέντρα των αγώνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ: Το “Pregame On Field” by Betsson επιστρέφει στο Γεντί Κουλέ!

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική σεζόν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που θα βρίσκονται στις εξέδρες του Γεντί Κουλέ, θα έχουν την ευκαιρία πριν τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας να παρακολουθούν στο Matrix το τηλεοπτικό Pregame που ετοιμάζει το Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας για να βάζει τον κόσμο στο κλίμα της αναμέτρησης που θα ακολουθεί.

Το βραβευμένο από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, “Pregame on Field” by Betsson, θα προβάλλεται από το αποψινό (κόντρα στον Άρη) και σε όλα τα επόμενα εντός έδρας ματς της σεζόν 2024/25, λίγα λεπτά πριν την είσοδο των ομάδων για την πρώτη σέντρα.

Στιγμιότυπα από τις μεγαλύτερες νίκες της ομάδας μας απέναντι στον αντίπαλο του εκάστοτε αγώνα, τα καλύτερα γκολ από τη δεκαετία του ’80 κι έπειτα, στατιστικά, συνεντεύξεις ποδοσφαιριστών που έγραψαν ιστορία με τη φανέλα του ΟΦΗ, είναι μόνο ένα μέρος όσων περιλαμβάνονται στο “Pregame On Field” by Betsson. Επίσης ξεχωριστή θέση θα έχει ξανά η ενότητα “My ΟΦΗ” με τις ιστορίες των φιλάθλων μας, αλλά και η ενότητα “Out of the Box” με τις μεγαλύτερες ιστορικές (και όχι μόνο) στιγμές του ΟΦΗ!

Το “Pregame On Field” by Betsson θα προβάλλεται στο Matrix του Γεντί Κουλέ, λίγα λεπτά πριν την έναρξη του κάθε εντός έδρας αγώνα για να βάζει τους φιλάθλους στο κλίμα του παιχνιδιού που θα ακολουθεί, ενώ όσοι δε βρίσκονται στο γήπεδο θα μπορούν να το παρακολουθήσουν τόσο από το κανάλι της Betsson, όσο και απ’ αυτό της ΠΑΕ ΟΦΗ στο You Tube.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P