Τρείς επίσημες μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ηρόδοτος

Η διοίκηση του Ηροδότου ανακοίνωσε επισήμως τρεις μεταγραφές, αυτές του Στέφανου Τσαμαντιώτη, Παναγιώτη Μιχελουδάκη και Χρήστου Στεφανάκη.

Η πρώτη μεταγραφή είναι αυτή του 21χρονου Στέφανου Τσαμαντιώτη ο οποίος θα είναι κάτοικος Νέας Αλικαρνασσού και την καινούργια σεζόν. Ο μεσοεπιθετικός είχε πέρυσι 15 συμμετοχές συνολικά με τον Ηρόδοτο στο δεύτερο μισό την σεζόν, ενώ στο ξεκίνημα της περσινής χρονιάς με τον Εργοτέλη μέτρησε άλλες 14 σημειώνοντας επίσης 12 ασσίστ σε ολόκληρη την χρονιά.

Προχωράμε στην δεύτερη, αυτή του Παναγιώτη Μιχελουδάκη. Ο έμπειρος επιθετικός, γεννηθέντας στις 24 Σεπτεμβρίου του 1998 στο Ηράκλειο, έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες και έχει κατακτήσει τρόπαια με Μαραθώνα (Β΄ΕΠΣΗ), το Αθλόπολις (Β΄ΕΠΣΗ), Ρούβα (Α2 ΕΠΣΗ) και Τύλισο (Α2 ΕΠΣΗ), όπου βγήκε και πρώτος σκόρερ με 30 γκολ συνολικά.

Στην τρίτη της μεταγραφή η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού ανακοίνωσε τον επίσημο επαναπατρισμό του ποδοσφαιριστή Χρήστου Στεφανάκη από το Βέλγιο, ο οποίος επιστρέφει στο Ηράκλειο και την Ελλάδα για χάρη του Ηροδότου. Ο Χρήστος άρχισε την μπάλα από τις ακαδημίες της Μινωικής σε ηλικία 6 χρονών ενώ συνέχισε και σε ακαδημίες όπως ο ΟΦΗ, Gerards Papadakis και ΑΕ Κρητών, πρίν μετακομίσει στο Βέλγιο για χάρη της Bregel Sport (Α’ Τοπικό) από όπου πήρε και πολλές εμπειρίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P