Ο Θάνος Κώτσιος αναδείχθηκε αρχηγός του Ρεθυμνιακού για φέτος

Εχθές ημέρα Παρασκευή 13/09 πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για την εκλογή του αρχηγού στον Ρεθυμνιακό με τον αμυντικό Θάνο Κώτσιο να είναι ο εκλεκτός και να επιλέγεται να κρατήσει το «βάρος» της ομάδας πάνω του.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν στην ψηφοφορία είναι ο μέσος Νίκος Χαλκιαδάκης, ο τερματοφύλακας Αντώνης Κελαϊδής, ο σέντερ φορ Σήφης Σηφακάκης και ο μπακ Κωστής Πρινιανάκης.

Η ψηφοφορία αυτή έγινε λίγες ώρες πριν τα «δελφίνια» αντιμετωπίσουν την Επισκοπή για τον τελικό του Super Cup Ρεθύμνου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων το απόγευμα της Κυριακής 15/09 στις 18:00.

Ο Ανδρέας Τσουπάκης δεν μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα αυτόν στον τερματοφύλακα Τζελέπη Γιώργο ο οποίος έχει θέμα με την μέση του και στον Τζωρτζινάκη λόγω διαδικαστικού προβλήματος με το δελτίο του.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «δελφινιών», ο Πολύζος και ο Βασίλης Ντόντης είναι αμφίβολοι λόγω του ότι δεν έχουν εγκλιματιστεί πλήρως με την ομάδα και δεν έχουν ακόμα πραγματοποιήσει αρκετές προπονήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P