Φιλική επικράτηση της Χαραυγής επί του ΑΟΤ!

Η Χαραυγή πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 επί του ΑΟ Τυμπακίου δείχνοντας πως είναι πανέτοιμη για την έναρξη των υποχρεώσεων της στην Α2 ΕΠΣΗ.

Την ετοιμότητα της για τη νέα αγωνιστική περίοδο απέδειξε η Χαραυγή, που παρά τη διαφορά δύο κατηγοριών κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια και να επικρατήσει του ΑΟΤ.

Το σκορ άνοιξε με εύστοχη εκτέλεση το Καουκάκης, ενώ για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε ο Αζίζι. Το 2-1 για την ομάδα του Μιχάλη Δεληγιάννη έκανε ο Ασλαματζίδης, ενώ για τη Χαραυγή σκόραρε και ο Βαγγέλης Μήτρου, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Καλογεράς που ήρθε από τον πάγκο κάνοντας το 3-2. Ο Νίκος Σουτζής χρησιμοποίησε το παιχνίδι για να κάνει τις δικές του δοκιμές, μία εβδομάδα πριν την επίσημη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι συνθέσεις:

Χαραυγή: Μήτρου Βασ., Κοζυράκης, Νικολάου Προ., Κατσαρής, Καλαμιώτης Χρ., Βλαχάκος, Καουκάκης, Κοζορώνης, Καλαμιώτης Ηρ., Καρτσάκης, Μήτρου Βαγ.

Έπαιξαν και οι: Βασιλείου Βαγ., Ψιμόπουλος, Νικολάου Μαρ.

ΑΟ Τυμπακίου: Ιατράκης, Χότζα, Σαβουϊδάκης, Σαριδάκης, Χαϊντίνι, Αριστεινίδης, Λέκα, Παραθύρας, Αζίζι, Λούσι, Στεφανάκης.

Έπαιξαν και οι: Τσακιράκης, Παπανδρέου, Νικολακάκης, Κουτάντος, Μεϊρέλες, Χρήστου, Καλογεράς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P