Αγιασμός και μετά φαγητό στον Ρεθυμνιακό

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει του αυριανού τελικού Super Cup Ρεθύμνου, αλλά και γεύμα μετά την προπόνηση.

Ο Ρεθυμνιακός έκανε τον αγιασμό του πριν την έντονη προπόνηση του αυριανού τελικού με την Επισκοπή για το Super Cup Ρεθύμνου, ενώ πραγματοποίησε και γεύμα πριν την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Η ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού:

«Και ευλογημένοι και ορεξάτοι…

Με τις ευλογίες της εκκλησιάς, αλλά και το γεύμα «έναρξης της σεζόν», άρχισε ήδη να μετράει αντίστροφα για την δύσκολη προσπάθεια του την νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική ο Ρεθυμνιακός μας. Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στα «κυανόλευκα» αποδυτήρια στο γήπεδο της Σοχώρας, ο καθιερωμένος αγιασμός από τον Αρχιμανδρίτη και ηγούμενο της Ιεράς μονής Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας στον Μαρουλά Ρεθύμνου, Πατέρας Βασίλειος Παπαδάκης, ο οποίος, έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του προς τους ποδοσφαιριστές του Ιστορικού, ενώ παράλληλα τους συνεχάρη και για την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Γραμματέας της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, που εκπροσώπησε την διοργανώτρια αρχή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της πόλης, αλλά και ο Πρόεδρος του ΣΔΠ Ρεθύμνου Μιχάλης Βοσκάκης, οι οποίοι καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους και τους ευχήθηκαν για την νέα σεζόν.

Τους «άνοιξε η όρεξη» για την δύσκολη προσπάθεια

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και με την παρουσία των ανθρώπων της διοίκησης, αλλά φυσικά και της τεχνικής ηγεσίας, οι ποδοσφαιριστές του Ρεθυμνιακού, μετά το τέλος της έντονης προπόνησης της Παρασκευής, γευμάτισαν στο γνωστό εστιατόριο της πόλης «Του ονείρου μου το στέκι» θέτοντας με έναν εκτός αγωνιστικών χώρων διαφορετικό τρόπο την έναρξη της νέας σεζόν. Μεταξύ «τυρού και αχλαδιού» και με μπόλικα μεζεδάκια να την συνοδεύουν τα «δελφίνια» είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν για διάφορα θέματα τα κυριότερα των οποίων ήταν ο Κυριακάτικος τελικός του Super cup Ρεθύμνου με αντίπαλο την Επισκοπή (18.00 – γήπεδο Μισιρίων), αλλά και οι εκλογές ανάδειξης των αρχηγών για την νέα χρονιά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P