Α. Παπακώστας: «Να παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια – Είμαστε έτοιμοι για τον ΠΑΝΟΜ»

Ο Απόστολος Παπακώστας έχει υψηλές βλέψεις για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 και μίλησε στο GRANDSPORT για την πρεμιέρα και τους στόχους της ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός των Μοιρών συνεχίζει και τη νέα χρονιά στην ομάδα, αφού πέρυσι κατάφερε να την κρατήσει στην κατηγορία της Α1 και ενόψει της πρεμιέρας με τον ΠΑΝΟΜ (15/09, 17:00) ευχήθηκε προς άπαντες καλή σεζόν και έθεσε τον στόχο της γρήγορης σωτηρίας για να διεκδικηθεί κάτι καλύτερο.

Συγκεκριμένα όσα είπε ο Απόστολος Παπακώστας:

Για το νέο πρωτάθλημα: «Όλοι έχουμε συμφωνήσει ότι περιμένουμε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Αυτό που μένει είναι, τώρα που αρχίζει, να αποδειχθεί, καθώς θα φανεί, αν ο σχεδιασμός που έχει γίνει είναι σωστός ή όχι. Εγώ εύχομαι να βγει αληθινή αυτή η προσδοκία, να έχουν την υγεία τους όλοι οι ποδοσφαιριστές, που είναι οι πρωταγωνιστές του αθλήματος, και να ανταποκριθούν όλοι οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στο ίδιο επίπεδο».

Ο στόχος της νέας χρονιάς: «Ο γενικός στόχος είναι να είμαστε ένας ωραίος οργανισμός που θα αντιπροσωπεύει επάξια το χωριό και τις αξίες του αθλήματος. Να είμαστε μια οικογένεια που θα παλεύει σε όλα τα παιχνίδια με αξιοπρέπεια. Θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι το αποτέλεσμα, με στόχο να βρούμε μια γρήγορη σωτηρία και να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά είναι εφικτό».

Για την πρεμιέρα: «Έχει τις δυσκολίες που έχουν αυτά τα παιχνίδια και ειδικά όταν ξεκινάς στην έδρα σου. Ο αντίπαλος μας είναι μια ιστορικά καλή ομάδα της κατηγορίας και αυτό ανεβάζει το δείκτη της δυσκολίας. Από την μεριά μας είμαστε έτοιμοι, στο καλύτερο, για την εποχή, επίπεδο και θα παλέψουμε για μια νικηφόρα αρχή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P