Στοίχημα: Σκοράρουν στο 2.05 Αστέρας & Ατρόμητος

Συναρπαστική η αγωνιστική δράση αυτό το Σάββατο (14/09) με πλήθος αγώνων με ενδιαφέρον στο κουπόνι στοιχήματος. Για σήμερα, το Betarades.gr έχει βρει τα πιο δυνατά Σούπερ Λιγκ Προγνωστικά με πρόταση από την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος. Πάμε να δούμε όλες τις λεπτομέρειες!

Προέρχεται από ισοπαλία, 1-1, με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Αστέρας Τρίπολης, παρ’ όλα αυτά, όμως, ο προπονητής Ράσταβατς απομακρύνθηκε από τη θέση του και αντικαταστάτης του θα είναι ο Μακελελέ, αν και κόντρα στον Ατρόμητο θα καθίσει στον πάγκο ως υπηρεσιακός ο Βεργέτης. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε κερδίσει εκτός έδρας με 1-0 τον Παναθηναϊκό, ενώ στο γήπεδό του είχε χάσει με 1-0 από τον Βόλο. Χωρίς νίκη στα εφτά τελευταία επίσημα παιχνίδια του στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όπου έχει τρεις ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 1-1 με τον ΟΦΗ και τέσσερις ήττες. Έχει πετύχει τέσσερα τέρματα στους πέντε τελευταίους επίσημους αγώνες του. Στους τέσσερις από τους έξι πιο πρόσφατους έχει δεχτεί γκολ.

Έφτασε κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι ο Ατρόμητος, ηττήθηκε, όμως, τελικά με 2-1. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ, ισάριθμες ισοπαλίες για την ομάδα του Γκαρσία, εντός έδρας με 1-1 απέναντι στον Άρη και στο Ηράκλειο, κόντρα στον ΟΦΗ, με το ίδιο σκορ. Μέτρια η παρουσία του Ατρόμητου στα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς στα οκτώ τελευταία έχει πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες, με πιο πρόσφατη το 1-0 από τον Παναιτωλικό. Έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στα τρία τελευταία ματς. Σε κανένα από τα προαναφερθέντα παιχνίδια, όμως, δεν κράτησε το μηδέν.

Ο Αστέρας Τρίπολης αναμένεται να παίξει επιθετικά, υπό το βλέμμα του νέου του προπονητή, Μακελελέ, για να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Θα αφήσει κενούς χώρους, τους οποίους μπορεί να εκμεταλλευτεί ο ποιοτικός Ατρόμητος. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P