Ανακοίνωσε Ζαχαριουδάκη – Πιστικό ο Γιούχτας

Ο Γιούχτας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Σπύρου Ζαχαριουδάκη και του Βασίλη Πιστικού με τη μορφή δανεισμού από τον ΟΦΗ.

Από τη στιγμή που οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν υπό παραχώρηση από τον ΟΦΗ, η ομάδα των Αρχανών έδειξε το ενδιαφέρον της και τελικά κατάφερε να ολοκληρώσει το διπλό «χτύπημα», αφού κατάφερε να αποκτήσει τόσο τον Σπύρο Ζαχαριουδάκη, όσο και τον Βασίλη Πιστικό.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται πλέον στη διάθεση του Μανώλη Σουτζή. ενώ ήδη πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με τα «πράσινα».

Έτσι, οι δύο νεαροί άσου θα μπορέσουν να συνεχίσουν τη βελτίωση τους, σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, παίρνοντας παιχνίδια στα πόδια τους, που θα βοηθήσει τόσο εκείνους, όσο τον Γιούχτα, αλλά και τον ΟΦΗ, στον οποίο θα επιστρέψουν ακόμη καλύτεροι σε έναν χρόνο.

Η ανακοίνωση: «Ο ΑΟ Γιούχτας ανακοινώνει δυο νέες προσθήκες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας μας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.Στα «πράσινα» ντύνονται από σήμερα οι Σπύρος Ζαχαριουδάκης και Βασίλης Πιστικός.

Οι δυο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και υπόγραψαν τα συμβόλαια τους που θα έχουν διάρκεια ενός έτους.

Ο Βασίλης Πιστικός έχει γεννηθεί στις 10/10/2005 και αγωνίζεται σαν Χάφ ενώ ο Σπύρος Ζαχαριουδάκης έχει γεννηθεί στις 25/10/2005 και αγωνίζεται αντίστοιχα ως Χάφ – Αμυντικό χάφ.

Τόσο ο Σπύρος όσο και ο Βασίλης έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, ακολούθησαν την φετινή προετοιμασία της μεγάλης ομάδας, ενώ μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στην Κ19.

⚽️Ο Σπύρος Ζαχαριουδάκης έχει κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του ΑΟ Τυμπακίου ενώ από εκεί σε ηλικία 14 ετών εντάχθηκε στον ΟΦΗ.

⚽️Από την άλλη ο Βασίλης Πιστικός, με καταγωγή απ’ την Ξάνθη ήρθε στο Ηράκλειο σε ηλικία 17 ετών από την ακαδημία του Ολυμπιακού εκεί όπου αγωνίζονταν με την Κ17, ώστε να ενταχθεί στο ρόστερ της Κ19 του ΟΦΗ όπου ανήκε έως σήμερα. Μάλιστα, έως το 2021 φόραγε την φανέλα της Ξάνθης, αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής.
🤝Σπύρο και Βασίλη καλωσορίσατε στην οικογένεια του Γιούχτα!

Ενδιαφέρον του Γιούχτα για τον Βασίλη Πιστικό

Ενδιαφέρον και για τον Σ. Ζαχαριουδάκη από τον Γιούχτα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P