Στον Γιώργο Βλατά το «τιμόνι» της Δαμάστας!

Ο Γιώργος Βλατάς θα είναι ο νέος προπονητής της Δαμάστας, μετά τη συμφωνία τους με τους ανθρώπους της ομάδας. 

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Αντώνης Φραγκάκης το τελευταίο διάστημα, δεν του επιτρέπει στη παρούσα φάση να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Δαμάστας και παρ’ ότι είχε ανακοινωθεί, δεν θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

Οι άνθρωποι της ομάδας, στράφηκαν άμεσα σε νέα λύση, με τον Γιώργο Βλατά να είναι ο «εκλεκτός» των ανθρώπων της Δαμάστας, να διαδεχθεί τον Αντώνη Φραγκάκη, στη τεχνική ηγεσία.

Ουσιαστικά, ο έμπειρος προπονητής, επιστρέφει στο «Μαρτινέγκο», αναλαμβάνοντας το τιμόνι της Δαμάστας, που πλέον λειτουργεί σε συνεργασία με τον Εργοτέλη.

Ο Γιώργος Βλατάς, τη περυσινή σεζόν ήταν στη τεχνική ηγεσία του Ανθεστίωνα, ενώ έχει διατελέσει επί χρόνια προπονητής σε τμήματα του Εργοτέλη, τόσο στην ακαδημία, όσο και στις θυγατρικές του ομάδες.

Η ανακοίνωση της Δαμάστας, αναφέρει: «Ο Α.Ο.Δαμάστας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο προπονητή Γιώργο Βλατά τον  οποίο καλοσωρίζουμε στην Δαμάστα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πολύ δύσκολο έργο του.

Μετά από μια περίοδο όπου η ομάδα μας αντιμετώπισε πολλά και σοβαρά προβλήματα συνεχίζουμε την δύσκολη προσπάθεια ώστε να έχουμε άλλη μια χρονιά με ικανοποιητική παρουσία στο πρωτάθλημα.

Επίσης το ΔΣ  του Α.Ο. Δαμάστας ευχαριστεί θερμά τον προπονητή Λευτέρη Αθανασάκη που ανέλαβε το μεγάλο βάρος της προετοιμασίας της ομάδας μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P