Με μεγάλη επιτυχία το γλέντι του ΑΟΑΝ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το γλέντι του ΑΟΑΝ με τον Γρηγόρη Σαμόλη και το συγκρότημά του.

Πολύ ικανοποιημένος έμεινε ο σύλλογος του Αγίου Νικολάου με την προσέλευση του κόσμου στο γλέντι που στήθηκε στο σχολείο των Μέσα Λακωνίων με τον Γρηγόρη Σαμόλη.

Η ενημέρωση του ΑΟΑΝ:
«Μεγάλη επιτυχία το γλέντι του ΑΟΑΝ με Σαμόλη!

Ένα μεγαλειώδες γλέντι στήθηκε στο σχολείο τον Μέσα Λακωνίων από τον ΑΟΑΝ και τον δημοφιλή κρητικό καλλιτέχνη Γρηγόρη Σαμόλη με το συγκρότημα του.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, συρρέοντας καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς στον όμορφο χώρο της εκδήλωσης, με την προσέλευση να ξεπερνάει κάθε προηγούμενο σε αντίστοιχες εκδηλώσεις του σωματείου του Αγίου Νικολάου.

Οι άνθρωποι του Διοικητικού Συμβουλίου έτρεξαν πολύ όλες τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, προκειμένου ο κόσμος να περάσει μια όμορφη βραδιά, να διασκεδάσει και να απολαύσει τον αγαπημένο λυράρη, ο οποίος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κράτησε το κέφι ζωντανό, προκειμένου άπαντες να διασκεδάσουν, να χορέψουν και να απολαύσουν την παρουσία τους στο γλέντι του ΑΟΑΝ.

Το μήνυμα της ομάδας του Αγίου Νικολάου με το σχετικό βίντεο, ανέφερε: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο! Συνεχίζουμε όλοι διπλά στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φέτος!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P