Στον Ρεθυμνιακό ο Μ. Κουκουράκης

Στον Ρεθυμνιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μιχάλης Κουκουράκης. 

Η ομάδα του Ρεθύμνου ανακοίνωσε μια ακόμα μεταγραφή για το φετινό καλοκαίρι, αφού το απόγευμα της Πέμπτης γνωστοποίησε τον δανεισμό του Μιχάλη Κουκουράκη από τα Χανιά.

Την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την Κ19 των Χανίων, ενώ στο παρελθόν έχει παραστάσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ. Ο γεννημένος στις 12 Νοεμβρίου 2004 ταλαντούχος παίκτης έχει ύψος 1.86μ, αγωνίζεται στην θέση του στόπερ και εντάχθηκε με την μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Χανιά (Super league 2). Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» σε ηλικία 6 ετών στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Πανακρωτηριακού με την ανδρική ομάδα του οποίου κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣ Χανίων την περίοδο 2018-19 σε ηλικία μόλις 14 ετών.

Με συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την περίοδο 2019-20 ο Μιχάλης Κουκουράκης θα μεταπηδήσει τον Ιούλιο του 2021 στην Κ19 της ΠΑΕ Χανιά, όπου πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο πρωτάθλημα υποδομών της Super league 2. Τον Ιανουάριο του 2023 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο αποκτώντας εμπειρίες και παραστάσεις με την ανδρική ομάδα της ΠΑΕ Χανιά στην δεύτερη ιεραρχικά κατηγορία των Ελληνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.

Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P