Ιππ. Κομνηνός: «Ελπίζω να κερδίσουμε στην πρεμιέρα-Να τερματίσουμε σε καλύτερη θέση φέτος»

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τους στόχους του Ρωμανού αλλά και το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Ιπποκράτης Κομνηνός.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην πρεμιέρα κόντρα στην Χερσόνησο αλλά και στην διαφορά που θα έχει αυτό το ματς από το φιλικό που έδωσαν στις αρχές του καλοκαιριού.

Παράλληλα δεν έκρυψε ότι στόχος του Ρωμανου είναι να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Τέλος στην ερώτηση για το φαβορί του φετινού πρωταθλήματος, δεν έχρισε κάποια ομάδα, λέγοντας πως φέτος έχουν δαπανηθεί χρήματα μεταγραφές από αρκετές ομάδες.

Για την πρεμιέρα με την Χερσόνησο: «Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολα ματς ανεξαρτήτου αντιπάλου. Κρύβουν εκπλήξεις. Θεωρώ ότι θα είναι ένα πολύ δυνατο παιχνίδι με αρκετή ένταση και πάθος και από τις δυο ομάδες. Δεν θα έχει καμία σχέση με το φιλικό που παίξαμε. Και οι δυο ομάδες είναι σαφώς βελτιωμένες. Ελπίζω να γίνει ένα ποιοτικό ματς χωρίς τραυματισμούς και στο τέλος να μας βρει νικητές».

Για τους στόχους του Ρωμανού: «Οι στόχοι του Ρωμανού  κάθε χρόνο είναι πρωταγωνιστικοί. Ελκυστικό ποδόσφαιρο, νεανικό ρόστερ, παιδιά από την ακαδημία και εμπειρία από τους μεγαλύτερους συνθέτουν ένα παζλ που μας αναγκάζει να είμαστε κάθε χρόνο και καλύτεροι. Μας αδικεί η 4η θέση πέρυσι διότι θα μπορούσαμε να είχαμε τερματίσει και ψηλότερα. Ελπίζουμε φέτος σε καλύτερη βαθμολογική θέση».

Για το φετινό πρωτάθλημα και το φαβορί: «Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Έχουν δαπανηθεί πολλά χρήματα σε μεταγραφές αξιόλογων ποδοσφαιριστών από αρκετές ομάδες. Το προϊόν έχει ανεβεί. Μένει να φανεί στο χορτάρι. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες ένα καλό πρωτάθλημα με υγεία και πάνω από όλα επειδή μιλάμε για ερασιτεχνικό πρωτάθλημα να ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο παίκτες και διοικούντες.

Ξεκάθαρο φαβορί να σου πω την αλήθεια δεν έχω, έχει πολλές ομάδες φέτος που νομίζω θα μας εκπλήξουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P