Μ. Τζανάκης: «Ο ΠΑΝΟΜ θα είναι ένας πολύ δυνατός και δύσκολος αντίπαλος για τον οποιοδήποτε»

Ο Μανώλης Τζανάκης, 33χρονος αμυντικός στην ομάδα του ΠΑΝΟΜ, μίλησε στο GRANDSPORT λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Μανώλης άρχισε τις δηλώσεις του θέλοντας να ευχηθεί σε όλες τις ομάδες καλή αρχή στο πρωτάθλημα που ξεκινάει το ερχόμενο σαββατοκύριακο και μίλησε για την πίστη που έχει στο πλάνο του προπονητή του αλλά και πως πιστεύει ότι θα πορευτεί ο ΠΑΝΟΜ με βάση αυτά που βλέπει ως τώρα.

Οι ευχές του για την έναρξη της νέας σεζόν: «Καταρχάς να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή αρχή για το πρωτάθλημα που ξεκινάει το ερχόμενο ΣΚ, ένα πρωτάθλημα που όλες ομάδες ενισχύθηκαν αρκετά και πιστεύω ότι θα είναι ένα από τα καλύτερα τον τελευταίων ετών».

Στο πώς έχει σκοπό να βοηθήσει την ομάδα του φέτος ανέφερε: «Όσον αφορά εμένα και την ομάδα μου, θα προσπαθήσω όσο μπορώ με αυτό που ξέρω και με την εμπειρία να βοηθήσω στα μέγιστα την ομάδα και τους συμπαίκτες μου».

Για την πίστη στον προπονητή του, Σταμάτη Μαματζάκη δήλωσε: «Ο προπονητής μας μας ζητάει κάποια συγκεκριμένα πράγματα και από την Κυριακή πιστεύω να τα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο σαν ομάδα γιατί έχουμε πίστη στο πλάνο του και του έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη σε αυτό».

Για την αναμενόμενη πορεία του ΠΑΝΟΜ φέτος: «Πιστεύω πως ο ΠΑΝΟΜ φέτος με τα παιδιά που ήρθαν και τα παιδιά που είμαστε από εδώ. Μόλις μαζευτούμε και συμπληρωθεί το ρόστερ μας έτσι όπως πρέπει, ο ΠΑΝΟΜ θα είναι ένας πολύ δυνατός και δύσκολος αντίπαλος για τον οποιοδήποτε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P