Θ. Μπέης: «Θέλω να γίνομαι καλύτερος μέρα με την μέρα»

Ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής του Ανθεστίωνα, Θανάσης Μπέης, μίλησε στο GRANDSPORT για την νέα σεζόν με την ομάδα του Θραψανού.

Ο Θανάσης έχει εμπειρία από την Γ’ εθνική, μιας και πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του ΠΟΑ στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, περνώντας 13 φορές ως αλλαγή, μετρώντας 278 λεπτά συμμετοχής συνολικά.

Υπενθυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής είχε παλαιότερα περάσει από δοκιμαστικά ομάδας δεύτερης κατηγορίας στην Ολλανδία.

Στις δηλώσεις του ανέφερε πως θέλει μέρα με την μέρα να γίνεται καλύτερος ώστε να βοηθήσει την ομάδα αλλά και τον εαυτό. Επίσης αναφέρθηκε στο περιβάλλον του Ανθεστίωνα και στο πως τον υποδέχτηκαν εκεί από την πρώτη μέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος με την Μινωική, τόνισε: «Θέλουμε να νικήσουμε το πρώτο ματς της σεζόν και να φέρουμε τους πρώτους τρεις πόντους στην ομάδα. Ο αντίπαλος μας είναι μια καλή ομάδα και έχει ένα πολύ ποιοτικό σύνολο και δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε».

Για τους στόχους της ομάδας αλλά και τους προσωπικούς του, ανέφερε: «Ο στόχος της ομάδας μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού μας. Φέτος πιστεύω θα πάμε πολύ καλά επειδή έχουμε ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ. Οσον αφορά τον προσωπικό μου στόχο θέλω να γίνομαι καλύτερος μέρα με την μέρα και μέσα από τις προπονήσεις και την σκληρή δουλειά να βοηθήσω την ομάδα και τον εαυτό μου».

Για το πως τον υποδέχτηκαν στον Ανθεστίωνα, σχολίασε: «Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Ανθεστίωνα. Τα παιδιά και η διοίκηση με υποδέχτηκαν πολύ θερμά και ως τώρα είναι όλα εξαιρετικά και θεωρώ πως βρισκόμαστε σε ένα περιβάλλον πολύ φιλικό προς τους ποδοσφαιριστές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P