Α. Κασσωτάκης: «Πολύ έμπειρο δυναμικό στην Α1 – Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα»

Ο Άγγελος Κασσωτάκης κοιτάζει ψηλά ενόψει της νέας σεζόν και μίλησε στο GRANDSPORT για την πρεμιέρα, τους στόχους, αλλά και την αλλαγή έδρας της AEK Delta KTEO.

Ο Άγγελος Κασσωτάκης επιστρέφει στα γήπεδα της Α1 ΕΠΣΗ και επίσημα την Κυριακή (15/09, 17:00) στην πρεμιέρα απέναντι στον Αετό Ανωγείων στο γήπεδο του Γαζίου και έχει θέσει υψηλούς στόχους για την AEK Delta KTEO, παρά το «μειονέκτημα» με την αλλαγή της έδρας που ελπίζει πως θα «καλυφθεί» αγωνιστικά μέσα στη χρονιά.

Συγκεκριμένα όσα είπε ο έμπειρος προπονητής:

Για το νέο πρωτάθλημα: «Αρχικά να ευχηθώ μια καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Εγώ επιστρέφω στα τοπικά μετά από αρκετά χρόνια, και η πρώτη εικόνα που έχω από αυτούς τους δύο μήνες προετοιμασίας είναι αρκετά καλή. Προβλέπω ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με αρκετά καλές ομάδες, πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές αλλά και προπονητές. Θα είναι σίγουρα ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα».

Για την επιστροφή του στα τοπικά Ηρακλείου: «Έχει αλλάξει πολύ η πρώτη κατηγορία του Ηρακλείου, με έμπειρο έμψυχο δυναμικό να “κατεβαίνει” από την Γ’ Εθνική στην Α1 ΕΠΣΗ, ενώ υπάρχουν και αρκετοί αξιόλογοι προπονητές στους πάγκους των ομάδων, και σίγουρα θα είναι μια χρονιά που θα “κερδίσει” το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και μέσα από τους αγώνες».

Για τους στόχους της AEK Delta KTEO: «Οι στόχοι μας είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, μιας και έχουμε ένα σχετικά καινούργιο ρόστερ, και πρέπει να κοιτάμε τις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας, γιατί είμαι ένα ιστορικό σωματείο. Άλλωστε και η διοίκηση από την αρχή έχει θέσει αυτό το στόχο, και φαίνεται μέσα από όσα κάνει. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και με ταπεινότητα για να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα επίσημα παιχνίδια της σεζόν».

Για την αλλαγή έδρας: «Φέτος δεν θα έχουμε το δικό μας γήπεδο, και θα είμαστε η μόνη ομάδα που θα παίζει μακριά από την έδρα της, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Πρέπει να πορευτούμε στο γήπεδο του Παν/μίου-Περιφέρειας και να προσπαθήσουμε να καλύψουμε το μειονέκτημα που προκύπτει. Προφανώς και αν αγωνιζόμασταν στο “σπίτι” μας θα μιλάγαμε για κάτι διαφορετικό».

Για την πρεμιέρα: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είναι πρεμιέρα άλλωστε, και ο αντίπαλός μας έρχεται με ενθουσιασμό στο ματς αφού ανέβηκε φέτος για πρώτη φορά και θα θέλουν από τη μεριά τους να δώσουν πράγματα. Όμως, εμείς θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε με θετικό ένα αποτέλεσμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P