Πέντε ο Βατσινάς και τρία ο Κυπριωτάκης σε ματς με 10 γκολ

Με πέντε γκολ συνεχίζει την προετοιμασία ο Βατσινάς, απέναντι στους Νέους Ηροδότου που κέρδισαν με 6-4 το βράδυ της Τετάρτης.

Σε ένα καλό φιλικό παιχνίδι που έδωσαν ο Μαραθώνας με τους Νέους Ηροδότου, νικητές έφυγαν οι γηπεδούχοι που είχαν έναν «καυτό» Βατσινά για άλλη μια φορά που βρήκε πέντε φορές τα αντίπαλα δίχτυα.

Μάκης Λυκούδης και Σάκης Γεωργόπουλος έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια, έχοντας και οι δύο παρατηρήσεις από τους ποδοσφαιριστές τους για διαφορετικούς λόγους, καθώς αν σκεφτεί κανείς, οι Νέοι Ηροδότου κατάφεραν από 4-1 να ισοφαρίσουν σε 4-4 σε μικρό χρονικό διάστημα, όμως ο Μαραθώνας κατάφερε να πάρει τη νίκη στο τέλος, διαμορφώνοντας το τελικό 6-4.

Για την ιστορία, τα γκολ για τις δύο ομάδες έβαλαν οι Βατσινάς (5) και Δρακογιαννάκης για τον Μαραθώνα και ο Κυπριωτάκης (3) για τους Νέους Ηροδότου, ενώ το άλλο τέρμα ήταν αυτογκόλ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μαραθώνας: Δομοσίδης, Σ. Χαραλαμπάκης, Κορνιλάκης, Χρονάκης, Ι. Χαραλαμπάκης, Διπλας, Γ. Σταματάκης, Μ. Σταματάκης, Ν. Μανουσάκης, Δρακογιαννάκης, Βατσινάς.

Έπαιξαν και οι: Αθανασάκης, Αλεξάκης, Μανδαλάκης, Γ. Μανουσάκης, Ντερβισάι.

Νέοι Ηροδότου: Ταμιολάκης, Κεφαλούκος, Καρανταράκης, Μπλεδάκης, Σουκούλι, Σούλα, Κουρακιαβούρης, Σπάτα, Μπάλλας, Χαλκιαδάκης, Κυπριωτάκης.

Έπαιξαν και οι: Μητσόπουλος, Ζηγούρης, Παπαδάκης, Καλέμι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P