Ανατροπή με χατ-τρικ Πρίφτη

Με ανατροπή πήρε τη νίκη με 4-1 η Αγία Βαρβάρα στην φιλική αναμέτρηση με την Παλιανή το βράδυ της Τετάρτης.

Συμπεράσματα ενόψει της νέας αγωνιστική περιόδου μπόρεσαν να βγάλουν οι προπονητές της Αγίας Βαρβάρας και της Παλιανής, που είχαν μπροστά τους ένα σημαντικό τεστ για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Νίκος Φανουράκης και Φραγκίσκος Ποτηράκης έμειναν ικανοποιημένοι από την εικόνα των ποδοσφαιριστών τους και σημείωσαν στα μπλοκάκια τους τι πρέπει να βελτιωθεί μέχρι την πρεμιέρα της νέας σεζόν.

Για την ιστορία, η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησε με 4-1 την Παλιανή, αφού στο πρώτος μέρος είχε σκοράρει ο Λούσιο για τους φιλοξενούμενους, και στο δεύτερο ο Ανδρικάκης βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά, και στη συνέχεια ο Πρίφτης με χατ-τρικ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με το ένα του τέρμα να έρχεται από πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος.

Αγία Βαρβάρα: Βασιλάκης, Γ. Καλαίτζάκης, Γιαννόπουλος, Ανδρικάκης, Σφακιανάκης, Κουκλίδης, Α. Καλαίτζάκης, Γαρεφαλάκης, Μαντάρε, Σόρα, Χατζηγεωργίου.

Έπαιξαν και οι: Μ. Κασσωτάκης, Ρ. Κασσωτάκης, Κουτουβάκης, Πρίφτης, Λαγουδάκης, Χασουράκης, Βλασιάδης.

Παλιανή: Μαστραντωνάκης, Σ. Σπινθουράκης, Κουρλετάκης, Λούσιο, Κουντούρης, Στρατιδάκης, Παπαδάκης, Βιτσαράς, Οικονομάκης, Βρυσανάκης, Ζαϊμάκης.

Έπαιξαν και οι: Κουλάκης, Σταυρουλάκης, Καστιράκης, Κόκκινος, Βαρούχας, Ε. Σπινθουράκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P