Ν. Ντελάκης: «Έχουμε δημιουργήσει μία δυνατή ομάδα – Σκοπός σε κάθε ματς η νίκη»

Ο Νίκος Ντελάκης μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, τους στόχους της Χερσονήσου, αλλά και το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στον Ρωμανό!

Ο ικανός αμυντικός που ήδη από τους πρώτους μήνες παρουσίας του στην ομάδα του λιμανιού έκανε τη διαφορά με τις εμφανίσεις του, θα αποτελέσει και τη νέα χρονιά ένα πολύ σημαντικό στέλεχος στα μετόπισθεν για τον Μάριο Σηφάκη. Ο Νίκος Ντελάκης μάλιστα περιμένει ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα σε όλα τα μέτωπα τη νέα χρονιά.

Παράλληλα, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη διοίκηση της Χερσονήσου, ενώ αναφέρει πως σκοπός θα είναι σε κάθε παιχνίδι η νίκη, ξεκινώντας στην πρεμιέρα με τον Ρωμανό.

Συγκεκριμένα είπε:

«Αρχικά να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους με υγεία. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, αναμένεται να είναι πολύ ανταγωνιστικό και αμφίρροπο τόσο στην κορυφή όσο και στην “ουρά”.

Έχουμε δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα με πολύ καλό κλίμα και μια διοίκηση που μας παρέχει τα πάντα. Σκοπός μας σε κάθε ματς είναι η νίκη με βάσει αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις, αρχής γενομένης το Σάββατο απέναντι στον Ρωμανό, ο οποίος είναι μια πολύ δυνατή ομάδα τα τελευταία χρόνια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P