Φιλική νίκη για το Μαρτινέγκο

Τη νίκη με 2-0 πήρε το Μαρτινέγκο σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το βράδυ της Τρίτης στο Μαρτινέγκο. 

Οι προπονητές των δύο ομάδων έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες τους να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων με ένα φιλικό που ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αφού τόσο το Μαρτινέγκο, όσο και ο Ηρακλής Νιπιδιτού έχασαν ευκαιρίες παίζοντας ανά χρονικά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα οι προπονητές των σωματείων, έβγαλαν τα συμπεράσματα τους, σημειώνοντας τις αδυναμίες προκειμένου να τις βελτιώσεις στις επόμενες προπονήσεις.

Για την ιστορία το Μαρτινέγκο πήρε προβάδισμα στο σκορ με το σουτ του Παπουτσάκη που έγραψε το 1-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στην επανάληψη μετά από εξαιρετική μπαλιά Παποτσάκη ο Νέζα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, κάνοντας το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Μαρτινέγκο: Πολυχρονάκης, Μαύρος, Νικολιδάκης, Κόμης, Γεωργακόπουλος, Μιρτάϊ, Φρατζικινάκης, Καλουδάκης, Γρύλος, Παπαφραγκάκης, Παπουτσάκης.

Έπαιξαν και οι: Τσαμανδιώτης, Τσούπα, Ιζάϊ, Γκότζα, Κουρνέτας, Μπουμπάκης, Παπαδάκης, Μαρνελλάκης, Νέζα.

Ηρακλής Νιπιδιτού: Σκλάβος, Φραγκιουδάκης, Κριτσωτάκης, Σύσκος, Φουντεδάκης, Μαυροφοράκης, Μανδελένης, Μαυράκης, Παπαγεωργίου, Λυράκης, Τσιντάρης.

Έπαιξαν και οι: Παπαδάκης Ελ., Βιολάκης, Καραμίκης, Εμφιέτζης, Χριστάκης, Χατζηπάνος, Μαλαδάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P