Γ. Σαρρής: «Κάθε αρχή και δύσκολη, να ξεκινήσουμε με νίκη»

Ο Γιώργος Σαρρής, μιλώντας στο GRANDSPORT, ενόψει της πρεμιέρας της Α1 ΕΠΣΗ όπου η ομάδα του Αλμυρού θα φιλοξενήσει το Ασήμι, ανέφερε μεταξύ άλλων πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό, ενώ αναφορικά με την ομάδα του, πρόσθεσε πως έχει ποιοτικούς παίκτες. 

Μιλώντας λίγα 24ώρα πριν το παιχνίδι της πρεμιέρας, που έχει οριστεί για το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 17:00, ο Γιώργος Σαρρής, τόνισε μεταξύ άλλων πως το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ θα είναι ανταγωνιστικό, ενώ συμπλήρωσε, πως η ομάδα του διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και θα είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.

Επίσης, έπλεξε το εγκώμιο της διοίκησης, τονίζοντας πως τους στηρίζει.

Για την πρεμιέρα με το Ασήμι, τόνισε: «κάθε αρχή και δύσκολη, σίγουρα θέλουμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με νίκη και αυτό θα επιδιώξουμε να πετύχουμε. Να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ: «από τα όσα έχω δει στα φιλικά παιχνίδια, πιστεύω πως θα γίνει ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Για την ομάδα του Αλμυρού και τους στόχους της, τη νέα σεζόν: «θα είμαστε ανταγωνιστικοί, έχουμε ποιοτικούς παίκτες, κάποιους νέους αλλά και κάποιους έμπειρους, έχουμε και μία διοίκηση που μας στηρίζει και θεωρώ πως αν όλα πάνε καλά και έχουμε την υγειά μας, θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται, δεν θέλω προσωπικά να θέτω στόχους, όλα τα χρόνια που αγωνίζομαι». 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P