Ν. Μεταξάκης: «Δύο τα φαβορί φέτος – Να πετύχω όσα γκολ έβαλα με τον ΑΟΤ»

Ο Νίκος Μεταξάκης, επιθετικός της ΑΕΚ Delta KTEO, μίλησε στο GRANDSPORT για τα φαβορί της νέας σεζόν, τους στόχους του και της ομάδας, αλλά και τον Καστελλιανάκη.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Delta KTEO, Νίκος Μεταξάκης, που μετακόμισε από το Τυμπάκι στον Κατσαμπά το φετινό καλοκαίρι, «βλέπει» δύο φαβορί για φέτος, και δηλώνει ευχαριστημένος από τον νέο του προπονητή.

Ο 27χρονος επιθετικός βοήθησε στα μέγιστα την περσινή σεζόν τον ΑΟΤ να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, βρίσκοντας δίχτυα 34 φορές, ελπίζοντας και φέτος να πετύχει κάτι αντίστοιχο, αλλά και να μοιραστεί γκολ και ασίστ με τον επιθετικό του παρτενέρ, Άγγελο Καστελλιανάκη.

Οι δηλώσεις του Ν. Μεταξάκη:

Για τους στόχους της ομάδας και τα φαβορί: «Θα ξεκινήσω λέγοντας καλή σεζόν σε όλα τα σωματεία και σε όλους τους ποδοσφαιριστές με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη χρονιά με όλα τα παιχνίδια να έχουν το δικό τους ενδιαφέρον. Στόχος της ομάδας μου είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και γίνεται, αλλά και να παίξουμε ποδόσφαιρο που θα το χαίρονται όσοι βρίσκονται στο γήπεδο. Φαβορί για εμένα προσωπικά είναι ο Ηρόδοτος και ο ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τους προσωπικούς στόχους: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όπου και όπως χρειάζεται για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για τον προπονητή του, Άγγελο Κασσωτάκη: «Με τον κόουτς, τον κύριο Άγγελο, δεν έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, φέτος είναι η πρώτη χρονιά. Είναι ένας τρομερός άνθρωπος και καλός προπονητής και μας βοηθάει σε οτιδήποτε και αν χρειαστούμε, εντός αλλά και εκτός προπόνησης».

Για τα γκολ με τον ΑΟΤ και τον Καστελλιανάκη: «Μακάρι και εύχομαι να πετύχω όσα γκολ είχα βάλει στον ΑΟΤ και με την φανέλα της ΑΕ Κατσαμπά. Φέτος έχω ξανά, μετά από χρόνια, συμπαίκτη τον Καστέλο, για τον οποίο δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Όλοι ξέρουν τι παιδί και τι παικταράς είναι. Και ελπίζω πως θα μπορέσω να μοιραστώ γκολ και ασίστ μαζί του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P